Sex v trojke - grupak ano ci nie?

Príspevok v téme: Sex v trojke - grupak ano ci nie?
korveta2

chcela som vas poziadat o radu a mozno nazor .. moj snubenec preferuje sex v trojke ma rad ak sa moze na niekoho pozerat casto mi o tom rozpraval o svojich predstavach a snoch ale ja si to neviem predstavit grupak este som nespala z inym muzom len s mojim snubencom ale citim ze v nasom vstahu chyba iskra v posteli on si mysli ze takto sa nam vrati vietor do postele a vraj sa mi to bude pacit mam vnutorne obavi ma niekto z vas uz skusenosti? ake to je? da sa to milovat sa bez lasky ? len z pritazlivosti.. moj snubenec ma 44 rokov a ja 29...

rryžovýnákyp

Ak milé žienky raz pristúpite svojmu partnerovi na niečo také ako sex v trojke, vedzte že takýto muž vám nedokáže byť verný. Ak netúži len po vašom tele ale ešte aj po tele tretej osoby tak ten vám verný nikdy nebude a má vás rád len pre vaše telo ako aj telá iných žien. Tam kde sa toto praktizuje ako niečo čo "patrí" k životu, tam sa vytráca pravá nefalšovaná vrúcna láska. Tam slovo milujem ťa z celého srdca sa už dávno vytratila a možno ani nikdy nebola.

na salame

ak partner naozaj vrucnou laskou miluje svoju partnerku, nikdy nebude mysliet na trojku!!! Nikdy lebo miluje len svoju partnerku a nieco ako milovanie berie cisto sukromnu intimnu zalezitost dvoch milujucich sa ludi. Ziadna tretia osoba tam nema co robit!!!

Riso22

Urcite chod do toho.Co by dala vecsina chlapov za to kebysa mohli manzelke aspon zdoverit zo snami. Tak mu ich radsej spln Ty ako by si ich mal plnit sam, alebo byt nestastny. Je pravdepodobne ze sa ti to nakoniec zapaci.

lokaj

Ludia čo je to s vami. život si treba užívať. vo vztahoch je bežné že po čase to môže stratit iskru. ked je potrebné pridať do vztahu vášen prečo neskúšať nové veci ?
Ked je to pre ludí príjemné prečo by si to mali obaja odopierat ked súhlasia ? prečo by sa mala vytratit láska po takýchto skúsenostiach ?

Nikoho do toho netreba nútiť ale prečo odcudzovat niekoho kto by to chcel skúsiť. Ja by som svoju priatelku neprestal milovat preto keby chcela skusit čokolvek nové.
Keby mi to prišlo nepríjemné samozrejme by som jej to povedal a našli by sme kompromis. Urcite by to vsak nasu lásku neznicilo.

gabirh

no dnes som sa stretla s takími nazormi že ak ma muž nejake tajne sny,tužby tam mu radšej treba vyhovieť a spestriť ten vzťah....inač skor či neskor svoju tu svoju partnerku tak či tak podvedie!!!a radšej isť raz sa sto rokov do trojky upokojiť jeho pudy a zvedavosť a bude vernym mužom ako mu nevihovieť a šmykne si niekde potajomky za rohom,lebo bude mať nesplnenu tužbu....takže radšej pred vašimi očami ako za chrbtom?......hmmm....kolko ludi asi tolko chuti a nazorov....?

achjaaj

jjjjjjjjjjj
mne ten prispevok sice nebol urceny, ale som toho isteho nazoru, ako je bodocka. Neda mi nereagovat.

1. pojem "uzivat si zivot" nie je len o sexe, tak, ako aj samotny zivot nie je len o sexe. Teda ako pre koho, zrejme. Cize ked uz nieco budem lutovat, bude to napr. to, ze som mala viac cestovat, robit pracu svojich snov a pod. To je plytvanie zivotom. To, ze som "neskusila" sex v trojke, z k ktoreho by som sa prepacte za vyraz, najskor povracala, ma urcite nebude mrziet. Ked niekoho milujes, predstava, ze sa mu to paci s niekym inym je vlastne nepredstavitelna. V tom pripade nejde o lasku, ale o zvedavost a "vyskúšanie niecoho noveho, aby som potom na smrtelnej posteli nelutovala"
Kazdy mame rozdielne nazory na to, co znamena uzivat si zivot, aj ked je kratky. vedi si aj sam povedal "Kto chce nech sexuje 3,4,5,6,7,..... , kto nechce nech nesexuje trebarz vobec." tak preco niekoho presviedcas? na jednej strane hovoris, ze to bude clovek lutovat a na druhej, ze ti je to v podstate jedno...

Ja by som partnera asi "nakopala do guli" keby mi nieco taketo navrhol, alebo hocico tomu podobne.

gabirh

si to budete vyčitať a vyhadzovať na oči!!!!!bude ťa to psichycky dodrbávať a bohovo to budeš banovať a lutovať!!!!ja som nahovorila muža na trojku (sex nebol)len striptíz,orál....ale ked som zrazu zistila,že sa viac zaujma a chce tu druhu viac ako mna tak to bola rana!!!!nie je nič horšie ako sa pozerat na svojho muža ktorí robí druhej žene nejake veci a teba si vobec nevšíma!!!!!a ak je len jedna žena a dvaja muži,to je ešte horšie!!!potom si ty pre toho svojho muža velke nič!!!ma ťa za handru,ked dovoli aby ťa klatil aj iny tak o laske nemôže byť ani reč!!!!!fuuuuuj už nikdy viac stale to mam pred očami a namiesto toho aby to upevnilo naš vzťah tak len sa všetko zhoršilo!!!!nerob pičovi..!!!!taky chlap si ženu neváži,necení....ktorí ju do takeho niečoho nuti respektíve nahovara.....

trineo

Sexuálny akt by mal byť tým najintímnejším, čo môže byť medzi mužom a ženou, ktorí sa milujú. Ak chce jeden z nich tieto chvíle "sprístupniť" niekomu tretiemu, už to nie je láska, je to otvorená nevera. Muž a žena sa dokonale dopĺňajú, načo by tam bol niekto ďalší? Len navyše. Ak im však ten tretí chýba, je to znakom nie lásky, ale žiadostivosti. Chcem si užiť a ten môj mi nestačí, prizvime si ešte niekoho, nech nám oživí náš vzťah. Možno bude lepší ako ten môj a ja si budem môcť beztrestne užívať, pred jeho očami a pod rúškom starostlivosti o náš vzťah. A ani mne nebude vadiť, keď ten môj si to rozdá s tým tretím. Záleží na tom? Nepodvádzame už skryte, ale celkom otvorene a očakávame, že ten druhý to bude akceptovať. Ako môže niekto veriť, že toto môže vylepšiť vzťah, zväčšiť lásku? Veď ju len od základov zrúca.

Človek ako aj samotný pohlavný akt vykonávaný z lásky má svoju dôstojnosť a túto dôstojnosť uráža, už len keď sa niekto nepovolaný na tieto intímne chvíle díva. Tí dvaja si totiž vyznávajú lásku, to, čo cítia v srdci, ale tento cit ten tretí nevidí. DL, o čom píšeš, nie je láska, len uspokojovanie nízkych pudov. Sme predsa ľudia a týmto sa len ponižujeme ... a keď toto nie sú orgie, čo potom?

DL

predtym ako sa do takeho niecoho pustis musis mat uplne jasno, ci to chces. ak ta to vobec nelaka, tak to nerob, lebo z toho nic mat nebudes. Ak ta to vsak laka, len sa nevies rozhodnut, tak chodte do swingersu. mna to lakalo ale mala som zabrany, tak sme zbehli do swingersu aby som sama zistila, ci ano alebo nie. tam ta k nicomu nenutia, je to kvazi nocny bar, kde mozes len cely vecer popijat a nic nerobit, ziadne sex orgie sa nekonaju. ak ta vzrusuje pozerat sa na inych, tak mozes ale nemusis. mozno ta to vzrusi a mozete ist na izbu a zamknut sa, cim zabranite aby sa ini pridali. robi to vela ludi, nikto ta do nicoho nenuti. ak nechas odomknute a dovolis tym ostatnym pridat sa. je to uplne dobrovolne. ja som ostala za zamknutymi dverami :-) viac som nedokazala ale priznam, ze uz len fakt, ze som tam bola ma vzrusil a stacilo mi to. mozete sa len pozerat, mozete sa pridat alebo len popijat pri bare. podla mna by to mal byt prvy krok. podla toho co pises, tak priatel ma s experimentovanim skusenosti ale nemoze ti tvrdit, ze sa ti to bude pacit. kazdy sme iny a ja si tiez myslim, ze milovanie je ovela viac ako sex. skuste swingers a tam sama uvidis ako daleko dokazes zajst. mozno nikde a mozno budes sama prekvapena. ak pojdes na sex v trojke doma tak to moze skoncit fiaskom. ak niekoho zavolate uz nie je cesty spat. bolo by to nefer, keby si v poslednej chvili cukla. co ak by sa on rozhodol rozdat si to len s navstevou?

janekMY33

Neviem ci pozeravas sudnu sien na jojke ale tam sa kvoly takym postelovim hradkam rozvadzaly zo zaciatku sa to doticnej velmi pacilo ale muzovy viacej a on uz s tim nechcel prestat ale ona ano