chcela som vas poziadat o radu a mozno nazor .. moj snubenec preferuje sex v trojke ma rad ak sa moze na niekoho pozerat casto mi o tom rozpraval o svojich predstavach a snoch ale ja si to neviem predstavit grupak este som nespala z inym muzom len s mojim snubencom ale citim ze v nasom vstahu chyba iskra v posteli on si mysli ze takto sa nam vrati vietor do postele a vraj sa mi to bude pacit mam vnutorne obavi ma niekto z vas uz skusenosti? ake to je? da sa to milovat sa bez lasky ? len z pritazlivosti.. moj snubenec ma 44 rokov a ja 29...
Sex v trojke - grupak ano ci nie?
a co ak v trojke by bol este jeden chalan?
v zivote !!!!!!!!!! ak by som lubil dake dievca.nepripustil by som aby sa jej datko iny co i len dotykal..
ked ta miluje,stacis mu len ty! a nikto viac
ahoj, ja som zasadne proti, takato vec narusi vztah, vies si predstavit, ze by si sa pozerala na partnera , ako sa miluje s inou babou? (za predpokladu ze chce do trojky dievca). ja by som na mieste umrela. vo vacsine pripadov podla mna take nieco vztah narusi( alebo znici) a nie utuzi. a ked to nechces, nenechaj sa presvedcit. a este otazka, on uz mal sex v trojke?
to je pekne ze ti muz povie o svojich tuzbach ale mat take tuzby je podla chore... vsetci co take maju. nerozumiem preco ludom nestaci jeden partner a su taky sprosty ze skusaju vsetko pre svoju nadrzanost. tak ked mas obavy, nenechaj sa presvedcit o tom, ze by sa ti to pacilo.. to je kravina. ja keby som mala take frajera , muza, by som odpadla.. inak by si tu ani nepisala, ak by sa ti to pacilo. no ale to je blba vyhovorka ze sa vytratila iskra u vas. riesit to dalsim clovekom? ja som v tejto oblasti konzervativna a by som nedokazala byt s clovekom, ktory ma take chute. teda tebe by sa to pacilo?
podla mna to zalezi od povahy ci sa vie milovat bez lasky. a ked to nechces ty, tak mu daj pekne najavo:)