ahojte.. uz je tomu 8mesiacov co sa snazim schudnut zdravo sa stravujem cvicim... posledne dva mesiace si ratam aj denny prijem (stale medzi 4500-5800KJ) jem vela ovocia zeleniny.. jeden den cvicim silove cvicenia druhy den beham alebo steper atak podobne a neschudla som skoro nic..teda schudla som 7kil..lenze uz mam 3kila spet:(. akurat tolko co sa mi zmensili prsia.. mam 172cm vysky a 71kil..chcem mat aspon 60kil a ani zasvet to nejde dole:(ako to mam dat dolee?:(
A Nechudnem a nechudnem:((
Na znamost sa dava....
pridajte sa ako ja do programu k stihlosti za akciovu cenu 1 EUR
ale je to len pre prvych 1000
Potom to bude stat 100 EUR
Baby vyuzite to teraz ked to za 1 eur
jedalnicek, cvicebny program, doplny vyzivy ... no komplet
mail cestakstihlosti@gmail.com
možem sa opýtať, to cvičíš/beháš každý deň?teda vobec neregeneruješ?Inač byť tebou cvičenie vynechám úplne a len behám/regenerujem/behám/regenerujem...a stále dookola, zhodiť 11 kíl je docela veľký cieľ a rozhodne ti v ňom domáce cviky ako bruśáky drepy atď nepomožu, ak chodíš do fitka tak to je samozrejme iné.
halooooooooooo
18.9.som ti napisal,nevies citat?
hal onikto nic?
tak ja priamlo urcite nejem;)
a moj jedalnik? vela ryb, varene zemiaky, ryza, hydina ovocie zelenina a syry mlieko..vecsinou len taketo veci jedavam..
a miery co sa tyka merania.. podla toho sa mi mzensili jedine prsia:(
ďakujem pekne:-)
Čo znamená zdravo sa stravujem?napíš komplet jedálniček bez toho sa človek len ťažko vžije do situácie.
nechudnete lebo jete primalo a telo si radsej uklada nez aby chudlo, skuste viac jest a pojde to rychlejsie
mica4
iba ked budes dodrziavat co som napisal,schudnes
ked nejes tak telo nic nepusti do energie,kedze je presvedcene,ze je hladomor a vsetko uklada do tuku ako je geneticky naucene
preto musis jest malo a casto a vsetko bude ok
Ahoj, aj ja mám taký problém, mám síce menej kíl, no každý deň sa budím s nechuťou, lebo sa vidím tučná vo všetkom čo si oblečiem. Skoro nejem a som tučná:-((( vôbec to nejde... chcem sa vrátiť n a svoju pôvodnú hmnotnosť lebo sa cítim úplne zle. Mám 171 cm a 56 kíl a tých 5 kíl na mne je strašných