Ako uzivat antikoncepciu? - som zaciatocnicka

Henča

Ahojte chcem sa spytať čo mám urobiť ak beriem antiku a dostala som menštruaciu o 2 tyždne skôr..nevynechala som ani tabletku..Nechápem prečo sa to stalo..Máte s tym niake skusenosti ? Ďakujem ...

nikuskaaaaaa

ja by som si ju nedala ale prysla kamratka a vravela že to mozem hoci kedy zacat brat ...ale dobre uz som bola u svojho ginekologa a poradil mi ale dakuejm vam :)

Allenkaaaaaa

M 25, ked tak premyslam, aj skor som si citala kadeco o antike, ale rozumela som tomu, kedy si ju mam dat a kedy zacne ucinkovat a kedy nemusi ucinkovat....ved toto snad pochopi aj cvicena opica...ach

M 25

Alenka, ja to tiež nechápem ..alebo doktori prestali vysvetlovať pacientom, ako lieky fungujú a všetko o nich..
ja som ju začala brať tuším v 19tke .. ale vedela som tiež všetko ..

Allenkaaaaaa

naco predpisuju detom antiku? Potom to takto vyzera....ja som si svoju prvu sla dat predpisat v 21 rokoch a mala som odpredu dozadu nastudovane ako sa uziva, co sa pri nej deje, ake su jej rizika...nechapem, naco to davaju takyto detom. Chces sexovat a nevies ani spravne uzivat ant???? V tom pripade radsej nesexuj a venuj sa niecomu v skole...