prosim vas o pomoc...dnes mam vziat prvu tabletku v mojom zivote...cem poradit ci ju mam uzivat rano alebo skor vecer???a este ze mam teraz kramy zacnem uzivat tabletky vyberem vsetkych 21 a zase mi pridu kramy??? alebo som to zle pochopila??? dakujem vopred
Ako uzivat antikoncepciu? - som zaciatocnicka
wejuska, tak asi nie..
ako sa mam uzit tabletku ked su dni to ked sa mi napriklad skoncia sredu ta si mamm dat prwu wo stwrtok
chod ku gynekologovi
Ahojte chcem sa spytať čo mám urobiť ak beriem antiku a dostala som menštruaciu o 2 tyždne skôr..nevynechala som ani tabletku..Nechápem prečo sa to stalo..Máte s tym niake skusenosti ? Ďakujem ...
nikuskaaaaa, a ty nevieč čítať, alebo sa nevieš spýtať svojho lekára?
a hlavne, v letáku je všetko!
M 25, ked tak premyslam, aj skor som si citala kadeco o antike, ale rozumela som tomu, kedy si ju mam dat a kedy zacne ucinkovat a kedy nemusi ucinkovat....ved toto snad pochopi aj cvicena opica...ach
Alenka, ja to tiež nechápem ..alebo doktori prestali vysvetlovať pacientom, ako lieky fungujú a všetko o nich..
ja som ju začala brať tuším v 19tke .. ale vedela som tiež všetko ..
naco predpisuju detom antiku? Potom to takto vyzera....ja som si svoju prvu sla dat predpisat v 21 rokoch a mala som odpredu dozadu nastudovane ako sa uziva, co sa pri nej deje, ake su jej rizika...nechapem, naco to davaju takyto detom. Chces sexovat a nevies ani spravne uzivat ant???? V tom pripade radsej nesexuj a venuj sa niecomu v skole...