prosim vas o pomoc...dnes mam vziat prvu tabletku v mojom zivote...cem poradit ci ju mam uzivat rano alebo skor vecer???a este ze mam teraz kramy zacnem uzivat tabletky vyberem vsetkych 21 a zase mi pridu kramy??? alebo som to zle pochopila??? dakujem vopred
Ako uzivat antikoncepciu? - som zaciatocnicka
tak si kup nový jeden blister a tento maj pre prípad núdze
tak načo si si ju dala, ked si ani nevedela kedy??
tak po prvé, mala si sa na to spýtať gynekologa, alebo teda, on ti to mal povedať, kedy máš začať
po druhé, v letáku máš všetko o užívaní, mala si si ho preštudovať
po tretie, tá jedna tabletka ti bude chýbať, je šanca, že nebudeš uplne chránená. a to je aj problém, keby si vzala tablektu mimo cyklu, že nie si chránená.
musíš začať presne v prvý den menštruácie ...
nikuska, nie, nemôžeš hocikedy
Tiež si myslím, že si si mala zistiť všetko o užívaní antikoncepcie dopredu a od gynekológa. el567 ti vlastne skoro všetko napísala. Ešte dávaj pozor, keď budeš brať nejaké antibiotiká alebo budeš vracať, hnačky. Ja by som ti radila brať antiku večer. Ja si ju dávam napr. o 18tej. Lebo ráno nie vždy vstávaš rovnako.
toto nikdy nepochopím, ako niekto môže začať užívať takúto vážnu tabletku a nič o tom nevie ?!?
kazdy den v tu istu hodinu to znamena kazdych 24 hodin
dobrý den chcela by som sa opýtať ako často sa berie antikoncepcia každých 12. alebo 24. hod.