Depresie riesim striedanim chlapov

Príspevok v téme: Depresie riesim striedanim chlapov
smutnucka_1

Ahojte, som zufala.
Uz je tomu tok aj par mesiacov, co ma opustil priatel, s ktorym som zila. Po rozchode som 5 mesiacov nedokazala na chlapa ani pozriet, ale momentalne je to uplne inak.
Aby som Vam to ujasnila, zacalo to niekedy minuly rok v decembri. Chyba mi laska, velmi, a som natolko zufala, ze sa snazim najst ju vsade, a je jedno akym sposobom. Vyhladavam chlapov na sex. Aj ked tusim, ze to bude vzdy nezavazne, stale snivam o tom, ze raz jeden z nich bude niekto.... Takto sa mi podaril jeden niekolkomesacny vztah, ale potom to skoncilo, povedal mi, ze chcel len sex a nie vztah.
A tak som pokracovala dalej. Teraz to zachadza do takych extremov, ze sa skoro denne stretavam s ludmi cez internet, nikdy nie za ucelom sexu, ale vzdy skoncime v posteli.. Na chvilu ma upokoji pocit, ze niekoho pri sebe mam, ale na alsi den zas pride depresia, a ja viem, ze toho cloveka uz viac mozno neuvidim. Posledny tyzden som sa takto stretla asi s 5 chlapmi.
Najhorsie na tom je, ze ja pri tom sexe aj tak skoro nikdy nedosiahnem orgazmus, lebo ma chlap nevie spravit. Ide mi vlasnte len o tu fyzicku blizkost cloveka, a je to chvilkove uspokojenie. Takto uz ale dalej nevladzem, nechcem to takto riesit, a vzdy ked niekoho noveho stretnem poviem si ,,UZ NIE", ale je to silnejsie ako ja. Som naozaj zufala, uz neviem, co mam robit. Pred chvilou som vyprevadila z bytu dalsieho....

Stalo sa mi ale, ze v sobotu som sa stretla s jednym, ktory... sa spraval trochu inak. a v tom je problem, neviem, ci ma chcel namotat na reci, alebo to naozaj myslel vazne, ze by chcel vztah.. Ked ma pobozkal, bola som prvy krat po dlhom case vzrusena len z bozku a dotykov... Samozrejme mi povedal, ze sa ozve.. Dufala som, aj ked tomu neverim... povedala som mu ze takych uz bolo, co povedali ze sa ozvu a viac som ich nevidela. On sa vraj ozve urcite.. zatial nic uz druhy den.... Napadlo mi, ze mozno je to kvoli praci- vravel, ze v praci travi cele dni a volne ma len vikendy.. Ale neviem... bola by som tak rada, keby ma uz niekto vysvlobodil z tohto kolotoca, a keby som uz mala jedneho staleho priatela, ktory ma bude mat naozaj rad...

Potrebujem, aby mi niekto daval pocitit, ze som potrebna, ze mu na mne zalezi.. aby ma niekto pohladkal po vlasoch a dal mi pusu na celo.. Nemam to, trpim, a riesim to takto... Nedokazem sa tomu vzopriet napriek tomu ze si stale hovorim ze to uz viac neurobim... vzy pride dalsi chlap a.....

Hanbim sa ist ku psychologicke, som mlada, mam nieco po 20-tke, vobec neviem, ako by na to reagovala...

Prosim, skuste mi poradit, napisat, ci mate podobnu skusenost, ako ste to riesili, atd... Prosim Vas, piste len seriozni a inteligentni ludia, naozaj nemam zaujem aby si tu niekto robil zo mna srandu a urazal ma, nepisem to sem zo srandy.

Vopred dakujem

AdamKrt

Otranse. Dievca spamataj sa. Ved Ty si urcite chodiaca biologicka zbran, ktora prenasa mnozstvo chorob. Ktovie kolko chlapov si uz nakazila a kolko ich nakazilo Teba.

Ak si aj najdes priatela, tak ak toto zisti o Tebe, bude sa mu musiet obratit zaludok.

Dievca, ved do Teba si ani topanku nehodno obtriet.

hulienica

toto iste robi aj byvaly... rozpravali sme sa o tom.. je to čudné..

ja po rozchode mam tiez ten pocit prazdna a potrebujem, chcem tuzim po laske, je to strasne zly pocit..

musis sa premoct stopni s tym, tak ku psychologicke chod s tym z e mas depresie, z toho ze si sama a chyba ti laska, nemusis jej to hnedúpovedat, mozno sa postupne odvazis

t333

vy vsetci tu nizsie... pisete ako keby ste v zivote nerobili chyby. keby nepisala, ze ju to mrzi a ze to chce zmeni tak by som vam mozno povedal OK, ale takto... nebudte svine k cloveku, ktory si uvedomuje problem a chce ho riesit. osocovanie a nadavky nikomu nepomozu a bez konstruktivnych rad su tieto vase postoje iba destruktivne...

me

mala som podobny problem...kym mi vlastny brat nepovedal, ze som obycajna ku..lipnes velmi na laske k cloveku a fyzickej rozkosi..uvedom si, ze clovek ta moze sklamat a sex ta prestane po case bavit..

papapa

toto je dost drsne spamataj sa este kym sa da! Tak si povedz, ved nie som len klbko hormonov a ovladnem sa. Ja viem, ze ti chyba nejaky blizky clovek, ale ako mozes cakat, ze ta bude mat niekto rad, ked podla vsetkeho, ty sama seba nemas rada? A myslela si aj na svoju povest? Stretavas sa s cudzimi chlapmi, ktorych ani nepoznas, ani nevies, co su zac. Vravis, ze chodia k tebe do bytu, to sa ani trochu nebojis? Myslis si, ze susedia nic nevidia? radsej to stopni kym, je cas, lebo ak si raz najdes niekoho a toto sa prevali, tak ta ten chalan okamzite necha.

zemiacik

To ked pises ze si mala len za posledny tyzden 5chalpov, to si ani nechcem predstavit, kolko si ty mala celkovo sexualnych partnerov.. 50??? Nechcem byt na teba zla, ale si zober, ze az si najdes naozaj lasku a on zisti ako si sa chovala predtym, tak ta najskor rovno neha, pripadne si ta uz nebude vatzit a uz vobec ti nebude verit, ze by si mu dokazala byt verna aj keby to bola naozaj svata pravda... mala by si nad tym popremyslat.. ja by som sa na tvojom mieste citila ako uboha k..rva, prepac, viem ze je to krute, ale este to mozes zmenit tak ZMEN!

cooo?

len tak dalej a budu na teba ukazovat aka si kur*icka... robis zo seba len chuderu a to ti veru nepomoze este viacej ta to hodi do depky... zmen sa lebo skoncis zle... ja som to riesila podobne sice nie kazdy den iny ako ty mozno dvakrat domesiaca sniekym... ale tadial cesta nevedie...a este ked das chalanovy hned na prvom rande isto si ta cenit nebude...si len lahka korist...mala by si sa viacej usmievat chodit do spolocnosti a hrat kus nedobitnu...

Smutnucka_1

cajik- ja si to vravim stale, ale proste to nejde... ked vidim chlapa... staci ked sa mu pozriem tam dole a.... nejde to .. je to ako zavislost, to nepochopi clovek ktory to neprezije.. neda sa to =;(

a aktivity mam, mam ich dost.. ale prave aj ked si idem niekam zasportovat tak tak vidim chlapov a..

A tomu novemu ,,objavu" som sa ozvala, napisala som mu SMS ze ked bude mat cas nech sa ozve, ale ma vypnuty mobil, a nebol uz dva dni prihlaseny na internete... uvidim co sa bude diat dalej..

A ja sa teda nehanbim chodit ku psychologicke, chodievala som k nej od 12 rokov, aj ku psychiatricke, ale s inmi problemami. Hanbim sa ist konkretne s tymto problemom....

t333

som sice chlap, ale depresie a smolu vo vztahoch som chvilu tiez riesil takto nejak... po case som to stopol s tym, ze chcem najst niekoho kto by ma mal naozaj rad... potom je aj sex o niecom inom.
Skus sa tomu tvojmu poslednemu "objavu" ozvat ty. Pozvi ho len tak sa niekam von do prirody prejst a pokecat...
A k psychologicke sa nemusis hambit ist. Vobec sa za to nemusis hambit... o to zvlast, ze si uvedomujes, ze je to nieco co nechces a chces to zmenit.