Nikde inde ako doma nezaspim :(

barbinka

ja cestujem teda dosť a tiež s tým mávam problém. Nemôžem zaspať v cudzom prostredí sama. Ale ja to mám preto, lebo akokeby som sa niečoho bála. Keď zaspávame s priteľom spolu, tak sa v bezpečí a zaspím úplne bez problémov, či som v Tatrách, Bruseli, Chorvátsku,... alebo hocikde inde na svete.

mončaa

kaciatko ved ja sa mozem unavit aj neviem ako. napr.teraz naposledy sme boli v tatrach. boli sme na 5hodinovej ture a ani tak som nezaspala. az o 03,30 rano! neviete mi poradit nejake lieky? ja mam fakt problem so spanim, len ked nespim doma..inak som o.k. :(

kaciatko7

alebo sa na chate poriadne cez den unav, chod na dlhu prechadzku do prirody, daj si cajik a zaspis unavena jak poleno

kaciatko7

pi ukludnujuce bylinkove caje, medovka, chmel, valeriana, v ziadnom pripade chemicke lieky na spanie (a uz vobec nie stilnox-hypnotikum, vsak to je riadny bordel), ked uz tak prirodny persen forte, je z byliniek, nie je navykovy, dala som si ho zo 5x, brucho ma nebolelo, v pohode som zaspala a zobudila som sa vyspata, nebola som z neho rano otapena...aj ked myslim, ze najlepsie je to riesit radsej cajikmi, aj ked ten persen uzijes raz za cas, nevadi, vsak tam nechodis kazdy den

mončaa

len som zvedava, ze kedy sa to naucim...vadi mi to a pomaly s tym idem na nervy aj moju priatelovi...
nepoznate niekto tabletky Persen?

berryiy

hm, nejake lieky na spanie, napr. stilnox, aspon na tu prvu noc, ked sa jednu vyspis, dalsia bude ok. inak aj pivo pomaha, ale cierne:).
ja som mala rovnaky problem, ale uz je to ok. nikde inde ti nic nehrozi, aj keby si mala spat na konci sveta, musis sa to naucit.