Ahoj ludia, chodim do zdrav. zariadenia - Skenaru, no neviem, co si o tomto zariadeni mam mysliet, na jednu stranu mi tento program zistil vsetko s cim mam problem, aj to s cim som sa im nezmienila, ale na strane druhej bola o tom nejaka reportaz v Reporteroch, ktoru som sice nevidela, ale mnoho ludi na jej zaklade na skenar dost nadava (dokonca aj ti, ktori s nim ziadne skusenosti nemaju)... Vsetky tie lieky -tianshi, diamantova voda....Nie je to len take tahanie penazi? Co si o tom myslite vy?
Skenar
Preco si myslite,ze STV,ktora odvysielala tak negativnu reportaz o skenar centre mala pravdu?Na doporucenie svojej kamaradky som navstivila skenar centrum a dakujem jej za to!!!!Moja skusenost - roky som mala zdravotne problemy a nevedela som o tom,ze to sposobuju bakterie,ktore som mala.Ked som ich navstivila a urobili mi diagnostiku,tak som sa zhrozila kolko bakterii som mala v tele.Neverila som tomu a dala som si urobit klinicke testy.Ake bolo moje prekvapenie ked sa vsetky tie bakterie potvrdili!!!!Po tyzdni uzivania nozodu (podla STV-vody z vodovodu)bola som cista!Znovu som si dala vsetko overit a naozaj nic som nemala!!!!Vtedy som pochopila o co tu islo!Otazka znie: O CO ISLO STV A PRIECO CHORYM LUDOM ZOBRALI TUTO MOZNOST DIAGNOSTIKY?Zaver:dnes som naozaj o.k.a prajem skenar centru aby aj nadalej mohly pomahat vsetkym ludom.
P.S.Preco my,slovaci,uverime mediam a nie nasim vlastnym skusenostiam?
tahanie penazi mas vsade ale ja si myslim ze az vlastna pozitivna skusenost s nejakou alternativnou metodou ta stopro presvedci ja som uz tiez vsetko mozne vyskusala a mam dobre skusenosti napriklad s homeopatiou,reiky,energy vyrobky i ked netreba ani uplne vylucit klasicku medicinu tak ti pri tvojej ceste drzim palce
ja osobne som tiez chora na cely moj zivot. sice nemam skusenosti s tymto zariadenim, ale co jednemu pomaha druhemu nemusi.ja osobne som uz vyhodila kopu penazi za vsetky mozne lieky sveta. ale vysledok nikde. takze ak ti to pomaha skusaj dalej ak nie hladaj inu moznost. vsetko dobre