Fevarin - skúsenosti?

Mamina 987

Teto liek nedoporúčam hlavne ak sa jedná o deti. Mojej dcerke ho predpísala psychiatrička vraj na ukludnenie a preto,že nemôže večer zaspat.Brala ho pred spaním čo nepomáhalo,stažovala sa stále,že jej nezaberá tak jej zvýšila dávku,opät žiadna zmena tak znova znížíla,až do času ked sa pokusila o samovraždu,čo obsahuju tieto lieky v nežiaducich učinkoch,momentálne sa lieči na psychiatrii. Vediet toto nikdy jej tie lieky nepodám.

M1234

Ja trpim depresiou fevarin som berem uz asi 8 mesiacou.Povedal by som ze po fyzickej stranke mi kus aj pomohol ale po psychickej su najhorsie uzkosti a zamovražedné myšlienky ktoré mám v poslednej dobe.

biuska

Takze ahojte mam 15-rokov. Fevarin mi nasadili asi pre pol rokom. Asi prve 2-mesiace mi bolo z toho strasne moc zle no potom si telo na to zvyklo. Inak vsetko v pohode. Na zaciatku mensie halucinacie no budes velmi mysliet na zle veci.

Kj489

Mám 16 rokov a trpím OCD + depresiou... Psychiatrička mi nasadila Fevarin (najprv 25, postupne až 150 mg). Zlepšenie bolo zanedbateľné. Po asi 6 týždňoch užívania a postupného zvyšovania dávky sa násilnícke obsedantné myšlienky začali vytrácať. No ak som užil dávku 150 mg naraz, na druhý deň som mal halucinácie a stavy zmätenosti. Takže u mňa- fajn liek na OCD, ale na depresívnu poruchu určite nie.

J111

Dobré lieky jestvujú, nie sú len tie takpovediac silné a všelijaké. Len to asi dosť trvá, kým sa človek dostane k tým dobrým liekom. Vtedy je to už viac menej neskoro a jedno:))

J111

Ja som to "bral" asi týždeň. Strašne ma uspával, okrem toho mi spôsoboval rôzne divné psychické stavy, ktoré sa nedajú opísať. Vyskúšaj invegu, je to moderný liek, ktorý neuspáva, ani som doposiaľ nebadal žiadne vedľajšie účinky.

mabupe

ahoj Lucinka99, mam skusenosti s Fevarinovi velmi cerstve, nasadil ho lekar mojej malej dcere - sposobil, ze takmer spachala samovrazdu, mimoriadne agresivne spravanie, zlost, protichodne spravane, kym som na to prisla, napchavala sa tym svinstvom asi 4 mesiace
aj za cenu priznakov z vysadenia som liecbu okamzite ukoncila
Si este mlada, nepchaj do seba chemia, zacni aktivne sportovat a zameraj sa na bylinky_ medovka, lubovnik, pripadne homeopatika, ak naozaj nevies co s tym, skus dobreho psychologa a nie chemiu
odprucam precita si knuhu johna Virapena o praktikách farmaceutickeho priemysli a razom sa uzdravis
vela stastia

nikto2

ahoj,psychicke problemy a daju celkom uspesne liecit homeopaticky. Sama som toho prikladom. Treba ist k homeopatovi, neda sa to sebaliecenim.
prikladam i zoznam homeopatov : www.homeopaticka-asociacia.sk

Lucinka99

ivana4837 ona to vedela len asi necakala ze budem mat vedlajsie ucinky:)a ja sa liecim sama po psychickej stranke, mam taku knihu celkom to zabera.Ja psychologovi uz nejdem.Stacila mi henta a aj tak mi uz zacina skola..:(