Ahojte mam 20 rokov a mam zacat od zajtra uzivat fevarin 50mg, trpim uzkostami, busenim srdca, nevolnostou uz asi pol roka.Chcela by som vediet ake mate s tym skusenosti tak mi prosim odpiste vsetci ktory ma tu najdete je to pre mna velmi dolezite:(
Fevarin - skúsenosti?
Ja som uzivala Fevarin pred niekolkymi rokmi a vedlajsie ucinky sa u mna neprejavili.
JE TU NIEKTO KTO MAL NEPRIAZNIVY UCINOK Z TOHTO LIEKU?JA MAM NEVOLNOST.mALI STE TO?PRESLO VAM TO?
a mam to brat ked mi to nebude prechadzat ani po piatich dnoch?abo sa mam na to vys..?
Ja som brala fevarin, mala som z neho nevolnosti, bolesti hlavy, velmi silne hnacky ktore trvali cele 2tyzdne, potom mi opuchli ruky (dlane) a hodinu na to som odpadla.. po vysadeni som bola o par dni OK.. hned za nim som zacala brat ine AD a to mi uz sadlo.. je to dost individualne, niektomu pomoze, inemu urobi zle..
no ja mam neziaduce ucinky je tam napisane ze to zmizne do dvoch tyzdnov tak dufam ze to tak bude.alebo nie?
No vtedy mi to dali na tazku depresiu.
ivana4837 ahoj ja nemam ziadnu konkretnu diagnozu je to nejaky kod a ked som ho nasla na nete je to ,,ine psychické poruchy".fevarin mi predpisala neurologicka .bola som u psychologicky ale ta mi napisala ze mam problem sa adaptovat coz je asi hovadina ked mi to zacalo uz davno po prvom semestri v skole, v ktorej mam mimochodom dost kamaratok tak jako ...taketo vymysly mozem pisat aj ja.psychologicke sa nechystam skusam vsetko ine
elviee,
aj ja mám ten istý problém,nežiad.účinky žiadne,ale nevidím výsledky zlepšenia za tých 5rokov.
Musím stále popri nich užívať benzáky a pokiaľ viem,ak vhodne zaberú AD netreba pokračovať v užívaní benzákov,ak môžeš napíš mi na akú diagnózu ti boli predpísané a vidím,že veľmi silnú dávku ti dali,ahoj.
Ja som uzivala 300mg Fevarinu, ale moc mi nepomahal. Neziaduce ucinky neboli ziadne.
Ahoj,
ja užívam fevarin 100mg/deň asi 5rokov,je to moje tretie AD a mala som pri ňom minimálne nežiadúce účinky,ale u každého je to veľmi individuálne,každému sedí iné AD.Ja trpím panickou poruchou a generalizovanou úzkostou poruchou.