Frontin - uzkostna porucha

Rolko

Mne Frontin 0,5-ka,cca.3-4 krát denne pomáhali,hlavňe na búšenie srdca,čo mávam,ked mám úzkosťi,a stres.Ale po čase ma už začali utlmovať,tak som ich vymenil za Neuroly,tie až tak neutlmujú,neuspia človeka.(je to ťiež alprazolam).Ak mám vybrať,tak Neurol,po menších dávkách,0,25-ky,pp.Ale max.3 x.denne.

krivennneee

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

modin

Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

Neurolac

Ja som bral neurol 0.5 v takych davkach ze to boli skoro 2.5 denne prestal som z alkoholom a po case som uzival neurol teraz som presiel z neurolu na frontin 0.5 ale davam si dve a pol tabletky z rana aby som fungoval nieje to trosku vela ? Niekde som sa tu docital ze 0.5 frontinu sa rovna 10 mg diazepamu je to pravda ?

Marcelio

No musím zobrat spat po tých tabletksch a zhruba 20 hodinach spánku sa zacínam cítit fajn, viete mam na salame, nic mi tak nezaťazuje hlavu fajne.
Skoda len ze som ich musel zjesť tolko naraz. Perfektný pocit

Marcelio

Najprv som bral po tabletke fontinu denne ked nepomahalo pomaly sme pridvali, nakoiec som si poved kašlem nemomáha nic uvidim co to spravi ak....
No ta som si vcera dal 26 tabliet 0.25mg frontinu jedine co spravilo bolo to že som spal 21 hodin vkuse.
Inač že by to nejako pomahalo ani náhodou cítite sa otupely a chce sa vám spať nič viac.
Jednoznačne neodporucam, ak chcete prášky na spanie nech vám predpise frontina ale na odburanie stresu a fobie vobec.

Zia

Mili ludia antidepresivum nie je ziadne svinstvo, a ten jim odbornik na priatelkinu chorobu, myslim ze nechcela byt s tebou, a kvoli liekom to prisli, lieky neovplyvnuju osobnost, potlacuju ju. Jej lieky nezaberali ked pila na nich. Nie vsak vsetky AD reaguju na alkohol. Praveze AD sa dava ludom co prestali pit. AD vsak nie je na dlho, ak priatelka nevykonavala sport po pol roku , ak prestane zit, AD ju nepostavia na nohy. Jim, ty si nepomohol velmi priatelke, ked takto usudzujes o chorych, ze maju prestat brat bo droga. Tam bol iny problem. Kazdy clovek co uziva AD by mal navstevovat psychologa co hradi poistovna. A ked nastali problemy mal si zajst za jej lekarkou co ju pozna a nechat si vysvetlit ako na nu. Podla mna si ju odsudzoval, a tak AD zacnu slabnut, lebo si ju viac psychicky tryznil. Ty co beru AD , asi maju dovod. Si fakt super chlap ked hov_o vies a uz sudis. Ked sudis, zacni od seba. Nepacilo sa ti to, nemal si to s nou zacinat, lebo horsie zvladame ak nas ludia neberu aki sme. Ale ako si nas vysnivali. Radsej si nezacinaj s nami a odpal slaboch. Ju lutujem a sucitim ze zacala pit. Skodil si jej, a tak to riesila aj alkoholom. Mal si sa s nou rozist a ostat bud kamos alebo nula. Nejde o to, ze ty si jek chcel pomoct lebo si ju miloval, ked si to ty nezvladal. Ale vzdy treba spravil lepsie zlo ako horsie dobro. Si rovnako neisty ako ona a to my zeny vycitime. A nauc sa gramatiku.

Kajo489

Mám OCD + úzkostno-depresívnu poruchu a tiež som užíval asi 3 týždne Xanax (to isté ako Frontin).
Ako liek na zmiernenie úzkosti je naozaj výborný, no nie na dlhodobé užívanie. Ja mam veľmi dobré skúsenosti s liekom Trittico, ktorý má aj výrazný protiúzkostný efekt a nie je návykový ako Frontin a nespôsobuje ani syndróm z vysadenia. Patrí medzi antidepresíva ale pomáha aj na spanie a proti úzkosti.
Držím palce!