Nenavidim sa,ten pohlad do zrkadla som strasna ale teraz to nezvelicujem ale je to pravda ludia sa mi vyhybaju vyzeram ako byvrid uvazujem ci tento zivot ma zmysel s takymto tucnym a xxl ksichtom a nitko na mna nieje zvedavy:(nikto sa na mna ani nepozrie nemam kamaratov frajera uz toboz nie,mam vyrazky a mastnu plet a cervene hovadiny vyzeram ako semafor a to secko na tej velkej hlave a tiez by som chcela schudnut aspon 10 kg
Vyzeram ako obluda
Dakujem,lenze som mimo domova a stravu mam zabezpecenu,ale ja som uz zvyknuta jedavat 3 krat denne ze
ranajky:2rozky/bageta/jogurt s musli
obed:blbosti,alebo potom ryby/cestoviny/ryza
vecera:jogurt s bananom/syrovy salat
No ale pohyb nemam ziadne ked som prec akurat ked som domacize vikend,ale povedala som si dneska ze budem behavat nedela alebo pondelok,streda,piatok na zaciatok uvidim kolko vladzem potom po 30min,len zo stravovanim potrebujem poradit a ked dostanem chut na sladke co robit,lebo tieto dva tyzdne som isla naplno a porusila som az v piatok co som mala rano keksik a vecer troska sladkeho ale inac som sa dobre drzala,tak za mesiac 4 kg by som chcela schudnut a najma z tvare:(pretozte uz ma to nebavi vyzeram ako prasiatko a mam strasne male sebavedmie
Fuuuuuu..ja si myslim,ze ziadna zena neni obluda.Chce to len sa o seba starat a uvidis aka budes kocka:)Schudnut 10 kg pchh ved to neni nemozne:)pekne si uprav jedalnicek,vela sa hyb:)Mastna plet???ved existuje tolko pripravkov na tento problem a mozno aj zmenou stravy sa tento problem zlepsi :)
Dievca hlavu hore nemozes samu seba takto zhadzovat v svojich ociach.
Vela stastia:)
mozno budem tvrda ale!!
preco fnukas??? ved sa vzchop dievca...co ti brani v tom aby si schudla 10 kg? aby si sa zacala o seba viacej starat? pekne sa upravit, obliect a citit sa krajsie???
trapis sa koli sebe alebo koli tomu co si o tebe pomyslia iny...
tak nesed a sup sup niekam sa prejst, sprav si plan, a za 4 mesiace mozes by tam kde chces!
ale tym ze sa budes lutovat nic nezlepsis..
za to ze teraz tak vyzeras neznamena to ze tak musis vyzerat aj o par mesiacov:):):) kazdy sa menime a ty tie mesiace mozes vyuzit na svoju zmenu k lepsiemu,,,a potom mozes si byt ista ze sa budes citit ovela lepsie a budes si viacej verit.:) skus zit zdravsie a najma vyrovnane,najdi si alebo rozvijaj nadalej svoje hobby a najma sa usmievaj...a co sa tyka tej mastnej pleti -predsa skoro kazdy druhy clovek s tym niekedy mal problem takze jestvuje xy pripravkov ktore su na toto urcene...treba sa obrnit trpezlivostou a skusat a pokusit sa o zmenu:)
hlavu hore
schudnuť sa da
a su aj dolezietejsie hodnoty človeka ako vyzor a vaha