Nenavidim sa,ten pohlad do zrkadla som strasna ale teraz to nezvelicujem ale je to pravda ludia sa mi vyhybaju vyzeram ako byvrid uvazujem ci tento zivot ma zmysel s takymto tucnym a xxl ksichtom a nitko na mna nieje zvedavy:(nikto sa na mna ani nepozrie nemam kamaratov frajera uz toboz nie,mam vyrazky a mastnu plet a cervene hovadiny vyzeram ako semafor a to secko na tej velkej hlave a tiez by som chcela schudnut aspon 10 kg
Vyzeram ako obluda
aj ja som si kedysi hovorila OBLUDA...
dnes,ked mám dolu takmer 60 kíl som pyšná na to , čo som dosiahla...avšak---musí to človek chciet,inak nič nedosiahne.aj ja som sa lutovala---roky...
som štastná. za všetko vdačím hlavne sama sebe a aj tejto úžasnej stránke :
-odkaz odstránený-
MIRO VĎAKAAAAAAAA :-)
A HLAVNE nečakajte výsledky za týždeň ani za dva. To chce trpezlivosť a pevnú vôľu.
žužu tucná......neviem, ako sa ti to podarilo zhodiť 10kg za týždeň, ale to, že si ich nabrala naspäť znamená, že to bol zlý spôsob........jediný efektívny spôsob chudnutia tu už bol spomenutý viackrát - UPRAVIŤ STRAVU A CVIČIŤ, CVIČIŤ A UPRAVIŤ STRAVU.....nič iné nepomôže natrvalo...ber to ako radu od osoby, ktorá vyskúšala hádam všetky "zaručené" diéty...a pomohlo mi jedine to, že som sa začala hýbať a kontrolovala sa, čo dávam do úst......takže dievčatá, žiadne ľutovanie sa, ale pohyb!!!!!
takties mam taky jeden problem....
som tucna,mala by som aspon 20kil schudnut,skusala som vselico behom jedneho tyzdna som schudla desat kil ale ani neviem ako,a potom za par dní som ich znova pribrala,a teraz neviem co mam robit skusam to dalej dodrziavat tu dietu ale nic nejde,ani jedno kilo dole,neviete mi poradit co a ako?uz som naozaj zufala,
nik si ma nevsimne a pokial neschudnem tak ani chlapca si nenajdem,ved kto bude chciet tucku?....
lejsha - všetko sa dá, len treba chcieť, ja som schudla z 95kg na 65kg a výšku mám 175cm - tiež som so sebou nikdy nebola spokojná a neverila som, že to dokážem, ale opak je pravdou, veľa ľudí ma nespoznáva - kľudne by som si mohla zmeniť aj meno :D takže odhod všetky výhovorky typu, že sa to nedá, nemám čas a podobne a vymen nezdravé jedlá za zdravé a hlavne papaj pravidelne a postupne pridávaj pohyb, ja som tiež na začiatku cvičila pomenej - vlastne skoro vôbec a chudnutie išlo vtedy rýchlejšie :)
lejsha urcite si krasna princezna bohyna, vacsinou take su najsebakritickejsie a tie spaty su sebavedome ako herecky :) :)
lejsha....toto všetko je len v tvojej hlave...keď nie si so sebou spokojná, sprav pre to niečo, .....začni športovať, uprav stravu, vyskúšaj viaceré druhy kozmetiky, aby si zistila, ktorá ti padne....pohraj sa so sebou, zvoľ si vlastný štýl......hlavne nečakaj, zázraky do týždňa a neľutuj sa......nie je dôležitý obal, ale obsah - otrepaná fráza, ale život ťa naučí, že je pravdivá..čo s človekom, ktorý má krásnu tvár, ale nemá charakter?!
lejsha, to, čo si o sebe napísala, je voči tvojej osobe veľmi kruté. Máš to iba v hlavičke a namýšľaš si. Viem, veľa ľudí posudzuje iných na základe výzoru, ale nad tým sa treba povzniesť. Určite je na tebe niečo krásne, len ty to nevidíš alebo skôr nechceš vidieť. Ani ja nie som žiadna krásavica, aj ja som mávala také stavy, že by som sa najradšej prepadla pod zem. Moje sebavedomie bolo nulové, a dosť často sa mi to aj teraz stáva. Aby som sa zbavila takýchto myšlienok, vždy som si v duchu vravela, že ja sa nevidím a iný nech sa nepozerá! :D Veď predsa nikto nie je dokonalý. Začala som mať rada svoje JA také, aké je. Dala som si veci v hlave do poriadku, začala som pozitívne myslieť, vo všetkom negatívnom hľadám niečo pozitívne. A teraz som šťastná. =)
Problémy s pleťou odstrániš vďaka rôznym prípravkom a 10 kg zhodíš pri športe. Len treba trpezlivosť. ;o)
lejsha: Nemyslim si,ze si obluda.Kolko merias a vazis?Ja Ti velmi drzim palce,aby sa Ti podarilo schudnut.Ja sa o to tiez snazim.Mne robi asi najvacsi problem sladke :-( Tiez chcem mat sebavedomie,obliekat si vsetko co chcem.Momentalne sa vzdy hanbim ked si idem nieco kupit obliect.
prosim ta, len nezacni hned behavat... ved zomries po par metroch... ja mam problém co nemam taku nadvahu..najskor by som skusila dlhe prechadzky, alebo rychlejsiu chodu, ale nie beh..ked das dole tych 10 kg bude sa ti dat aj lepsie behat....