Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

závislá na jedle-prosím pomôžte mi

Príspevok v téme: závislá na jedle-prosím pomôžte mi
Anka46

Ahojte....No ja mám takýto problém,nedokažem schudnúť.som závislá od jedla..aj ked si vždy poviem,no,teraz už prestanem,proste to nedokazem,a hlavne sladke.je to proste ako droga,ako cigarety,alebo alkohol.......mal už niekto takýto problém a dokázal ho vyriesit???...pretože ja by som potrebovala chudnut tak kilo za tyzden aspon tych osem mesiacov ... potom ma caka dovolenka,na ktorej musim byt schudnuta..mimochodom,moja vyska 172 vaha 97!!.som dievča....
ake cviky sa vam pri chudnuti naviac pomahali?je pravda ze korcule su na chudnutie super?
dakujem za vsetky odpovede

Anka46

barborka dakujem :) ...no tu chodza je fajn zacnem asi s nou.aco hovoris na bicyklovanie a korculovanie??korculovanie je asi lepsie ze ... :)...

barborka3578

anka
tieto pocity prichadzaju,ale nemas az taku obrovsku nadvahu,je jasne ze treba zhodit,ale vravim ti ze ak sa zatnes tak uz po prvom tyzdni-dvoch uvidis vysledky,pretoze na zaciatku clovek schudne najviac a vravim to z vlastnej skusenosti...aj tych 5-6 kil...samozrejme ze casom sa to spomali,ale uz budes taka zazrata do chudnutia ze ta to bude bavit....a kazde rano sa zobudis s pocitom ze si krajsia a zdravsia,odporucam ti tie prechadzky,po tych sa budes citit skvele,mozes to spojit aj vencenim psika ak mas...a ak nie skus kamosku,alebo ipod:)
(ked uz budes fakt mimo a bude sa ti o jedle aj snivat tak si mozes dat jeden den taky uvolneny...ja som ho volala den pazravec kedy som zjedla vsetko na co som mala chut,ale takyto den bol raz za 3-4 tyzdne...)
takze drzim palce!!

Anka46

barborka
dakujem velmi pekne,tvoja rada ma naozaj zaujala,hned sa do toho dam :) ... lenze vo mne je ten problem,ano vydrzim,par dni,tyzden,lenze ppotom som uz z toho taka zdeprimovana ze VYZEREM doslovne celu chladnicku..

barborka3578

hlavne sa ukludni....poviem ti co som spravila ja a behom pol roka som schudla 30kil
spravila som si zoznam veci ktore budem moct s novym telom robit (priklad:budem sa citit lepsie,mozem chodit na kupaliska,kupovat si pekne veci,zoznamovat sa,zvysi sa mi sebavedomie)
na druhy zoznam som dala veci ktore ma s obezitou obmedzuju...za co sa hanbim..
dolezite je aby sa stravovala pravidelne a najdolezitejsie je neznizovat prijem potravy na minimum behom tyzdna....chod na to pomaly,dneska si daj lahsi obed a veceraj o siedmej nejaky salat,potom ked si zaludok zvykne tak pomaly znizuj davky,ale mala by si jest rano potom 4 hodiny nic zase nejake jedlo atd....proste 3-4 hodinove pauzy medzi jedenim (ziadne jablcko ani nic pocas pauzy) a skus jest aspon 4krat denne,k veceru nieco naozaj lahke ako ten salat,alebo celozrnne pecivo so zeleninou,druha zasadna vec su tekutiny,prijimaj ich vo forme cajov,mineraliek,cistej vody,ziadne malinovky,ani s umelymi sladislami,kavu minimalne(rovnaky ucinok ako kava ma zeleny caj,s tym rozsielom ze pocit sviezosti ti vydrzi dlhsie,nie ako s kavou) no a tretie je sport,skus prechadzky postupne mozes zajst do fitka,alebo chodit do plavarne.....ale chodzu rezku ti odporucam najviac....

biba128

ja mam ten isty problem ale sa ssnazim jest zdravo 3 krat denne a cvicit na zaciatku som robila iba rychlu chodzu a potom beh...takto som schudla 20 kil za 3 mesiace....trik je iba v tom ze sa stale musis niecim zamestnat lebo tak ako u mna ked sa nudim tak vyjedam...drzim palce