Ahojte....No ja mám takýto problém,nedokažem schudnúť.som závislá od jedla..aj ked si vždy poviem,no,teraz už prestanem,proste to nedokazem,a hlavne sladke.je to proste ako droga,ako cigarety,alebo alkohol.......mal už niekto takýto problém a dokázal ho vyriesit???...pretože ja by som potrebovala chudnut tak kilo za tyzden aspon tych osem mesiacov ... potom ma caka dovolenka,na ktorej musim byt schudnuta..mimochodom,moja vyska 172 vaha 97!!.som dievča....
ake cviky sa vam pri chudnuti naviac pomahali?je pravda ze korcule su na chudnutie super?
dakujem za vsetky odpovede
závislá na jedle-prosím pomôžte mi
ahojte necitala som co tu pisete ,ale ja som bola na dovolenke a ked som nevidela chladnicku tak som schudla 3kg ,ale doma som ich znova nabrala a neviem odolat.
no ahojte :) ..takze od vcera som to zacala-ked mam chut na sladke dam si fit tycinku,alebo jogurt,nejak velmi sa neobmedzujem,jem,ale nie tak casto :) vacsinou som jedla z nudy,a teraz je tazke ovladnut sa,ale celkom sa to da ;D ..som zvedava na vysledky
aj ja som rano vzdy musim nieco zjest aj ked niesom hladne napr,.dneska dve misky musli uz nikdy:(je to najvacsia kaloricka bomba
Anka46 som na tom úplne rovnako!!!!!! PRESNE TAKISTO! AKOKEBY SOM TO PÍSALA JA!!! UŽ CHCEM Z TOHO VON!
to sladké, vlasnte ja ho súčasne milujem aj nenávidím...neviem sa ho vzdať, neviem...ale musím, potrebujem, chcem schudnúť!!
budem ti držať mocmoc palce...
karioll a praženica? Alebo omeleta?To už nie?
ale ja mám pečeň v poriadku...aspoň teda myslím, minulý mesiac som bola na pečeňových testoch a doktor povedal, že výsledky sú veľmi dobré.
Este jedna dolezita vec. Minimalne jedno jedlo denne som mal kasu z ovsenych vlociek s ovocim (jablka, ananas, broskyne), mliekom a medom. Mojej traviacej sustave to velmi pomohlo.
:D neda sa nic robit,ako vzdy dmnc, musis sa zbavit zavislosti inak to nejde
Tak ja neviem ale zavislost na jedle je uplne prirodzena. Kazdy je zavisly od jedla, kazdy fici na potrave.
Sice som chlap a zeny maju metabolizmus iny, ale podelim sa s vlastnou skusenostou.
Za 4 mesiace som schudol 16kg, zo 100kg na 84kg. Uspech som dosiahol dvoma zasadnymi vecami. 1) Prestal som zrat a zacal som jest; 2) Zacal som robit aerobne aktivity, v mojom pripade kazdy den bez vynimky 1 hodinu na stacionarnom bicykli.
Hoci spociatku si zaludok iba tazko zvykal na to, ze som ho uz neladoval do plna a prve tyzdne na bicykli zo mna lialo ako z krhly, vydrzal som a vysledok je super. Teraz uz bicykel nerobim, sem tam si sice zabeham, ale na udrzanie vahy staci iba nezrat.
Podstatne pri chdnuti nie je vzdat sa maskrt a pod., bez vycitiek si mozete dopriat aj sladke aj slane, ale vsetko s mierov a v malych davkach rozdelenych do celeho dna a hlavne fyzicka aktivita.
babenka
hovori sa ze ide o problem s pecenou
miley
uvarene a nie kazdy den.