Macka v byte

milovna

a kupte na 100% zachod ale kryci.je to hygienicke.naozaj kupte ten kryci bo vam to tam bude smrdiet.odporuuuuuuuuuucam

milovna

ja mam macku doma a som stastna ze ju mam:-)je super a alergia?myslim ze nebude.treba sa o to velmi dobre starat a pozor,maciatka robia sarapaty,takze pozor na kvetinace a ocakavajte aj pazurky ze bude skrabat hoci kde:-)

severanka123

18 hvizd.... no pekne, to si fakt vystihla.... deti sú iné senzory..... a určite si ich nechceme pohnevať:-))) tak držím palce:-))) papa....

18hvizd

samozrejme,ze o macku bude postarane,co sa zdravotnej stranky tyka...okrem ineho teda...aj ked je to len domaca macka,a nie ziadna slachtena

18hvizd

severanka123..no,v niecom mas urcite pravdu...dieta si musi vytvarat imunitny system,a ked ho izolujem,tak bude zachvilu alergicky aj na mna...:-))))....vyskusam,a uvidim....dakujem

severanka123

viac ako tej alergie na srsť by som sa pri mačkách bála rôznych parazitov, ale samozrejme, keď doporučujem terapiu mačkami, predpokladám, že ide o domáce mačky zaočkované a nie pouličné neznáme......

severanka123

ako som už napísala, je to individuálne, treba plávať s prúdom.... ak nie je problém a u svokry je to ok, tak prečo im v tom brániť..... veď netvrdím, že treba nútiť dieťa byť s mačkou alebo psom ak im to škodí, ale ja som nepočula vo svojom okolí, že by takáto terapia škodila...... deti, ktoré mali od alegológa papier na alergiu na srsť si prskli 3x, potom 2x a potom raz..... lebo podľa mňa je to vec psychiky.... ak budete tie deti presviedčať, že tie mačky, psy a všetky srsti sú také škodlivé, tak naozaj budú.....

18hvizd

darika....vobec to neni o srsti...to sa myylis....aj macka,ktora nema chlpi moeze byt strojcom alergie....to sa srsti vobec netyka

darika

alergia nie je o typu zvierata,ale o srsti.Takze ak su alergicke,su na srst.A to ci na macku,ci na psa.
Takze karioll ma pravdu.A tak isto,ze je to risk.Nechat dietatu donasaca alergie...No neviem neviem.