Dobrý den uz asi 5 den pocitujem hučanie v ušiach. Mám 14 rokov, a newiem co mam robiť, potrebujem poradiť. HUčanie mám večinou večer. Bojím sa že to bude niečo važne poradte mi, prosím ak sa to dá tak aby som nemusel isť doktorovy. Mám z nich strach
Co mám robiť Hucanie v usiach
A ako si to cistis ? Napr. tie usne vatove tycinky to zatlacaju poriadne hlboko.
U vseobecneho lekara mavaju taku konsku injrekcnu striekacku, da sa kupit tusim aj v lekarni, alebo sanitase. Treba este taku misku v tvare oblicky, ktora da oprie o krk ku uchu. Do striekacky sa naberie vlazna voda a pod tlakom sa jednoducho prepumpuje ucho. Clovek aj ked si cisti ucho, tak sa bude divit, co za nanosy odtial bude vyplavovat. Tiez som si par krat myslel, ze zle pocujem, ze mam problem s uchom, stacilo precistit takto a hned bolo vsetko jasne :)
nje beriem, sotalex mite, a preco sa mi to neprajavilo hned , ked som ich zacal uzivať mám ich skoro 3 mesiace, a poslednej dobe beriem aj staloral po prvej flaske nic a pri druhej ked som ma 4 kvapky tak to zacalo
tak ked mas taketo problemy by si mohol vediet,ze iba lekar ti pomoze.a nemas 5 rokov aby si sa bal,nie?moze to byt aj z liekov na srdce ak beries nejaky betablokator alebo ace inhibitor
no proste sa ich bojím, mm aj ine zdravotne problemy so srdcom, a z toho mam taky strach od doktorov
nemas doma rodicov?nechapem preco by si sa mal bat lekarov a hlavne usneho....
nje sak si umyvam usi aj cistim nemam to z toho
Divne je, ze je pri pohybe.
Pocuj, nebudes Ty ma zapchate usi od usneho mazu ? To by mohlo vysvetlovat. Maz zapcha ucho, tlaci vo vnutri a pri pohybe mozes pocut potom vselico....
No je to len obťčasne počas dna nje iba cečer a ked hibem hlavou tak huči nehuči
zober mamu a chod k lekarovi na co cakas?sa bojis lekara?mas 3 roky?
a ako budes cakat na radu,zober si so sebou gramatiku a citaj
obavam sa, že ked to pretrváva, tak nič iného ako lekar neostava...
si bola dlhodobo vystavená nejakému hlučnemu prostrediu, či to len tak z "ničoho nič"?