Dobrý den uz asi 5 den pocitujem hučanie v ušiach. Mám 14 rokov, a newiem co mam robiť, potrebujem poradiť. HUčanie mám večinou večer. Bojím sa že to bude niečo važne poradte mi, prosím ak sa to dá tak aby som nemusel isť doktorovy. Mám z nich strach
Co mám robiť Hucanie v usiach
Budeš hluchá
S hučaním v ušiach nie je sranda. Dokáže to poriadne znepríjemniť život. choď sa poradiť s lekárom.
skusali ste hucanievusiach.sk ?
Zlatinko, odborne sa to volá tinnitus. Súvisí to vo väčšine prípadov s cievnym systémom. Trpí tým veľa ľudí. Hučanie (u niekoho pískanie alebo hvižďanie) zhoršuje únava, nedostatočná spánok alebo problémy s chrbticou alebo krvným tlakom. V tvojom veku by malo stačiť párkrát poriadne sa vyspať a prešlo by to. Tiež sa treba viac pohybovať a ak to neprejde, navštíviť rehabilitáciu, kde by ti mali ponaprávať krčnú chrbticu. Tiež pi dosť tekutín a vyhýbaj sa hlučným miestam.
simka 111, to ozývanie v hlave ti prestalo? Mne sa už rok ozýva v jednom uchu (hlave) ked niekto hlasnejšie rozpráva, alebo telefonujem, alebo ja hlasnejšie rozprávam. Neviem z čoho to môže byť.
Má to niekto?
ahojte,predvcerom som z nicoho nic pocula pri uchu,akoby mi lietala tam mucha a chvilu nato som myslela,ze ju mam v uchu,stale som pocula akomi bzuci v uchu,ale preslo to a dnes po 2 dnoch mi zacalo piskat v usach a zalahlo mi,dost zle pocujem,nevie mi niekto poradit co to moze byt?inak dost som sa zlakla,ze mam v uchu nejaku much a bojim sa doteraz,aj ked uz nemam pocit,zeby mi tam nieco bzucalo
Ja som si včera fenovala vlasy fenom ktorý dost huči a ked som si fenovala vlasy tu pri ušiach tak som zrazu mala pocit akoby som menej počula na jedno ucho..mam s toho pocit ze mi ten hukot poskodil bubienok..ale ved to neni mozne ne???????
Teraz mi stale v ušiach hučí, ked som v klude tak sa nic nedeje...ale ak niekto rozprava hlasno,alebo je nejaky hluk,napr.silny prud vody tak sa mi to ozyva v celej hlave a tiez mam pocit akoby mi v uchu bzučali muchy.. :( :(
Môže to byt z toho fenu?????
Alebo mam nejaky zapal a to teplo z fenu to rozbabralo?????
Ahoj.chcela by som ti poradiť. To hučanie može mať povod v psychike.Ja som mala podobné problémi keď som mala 14 rokov.Hlavne večer mi tiež hučalo v ušiach,ale len keď som zavrela oči. Bola som aj u ušného ale nič mi nezistili. Mala som v tej dobe trocha mindráky zo školy a ono sa mi to upravilo samo-po nejakom čase. A aj teraz stačí menší stres a mám to znova. Skús navštíviť ušného a keď ti nič nezistí tak porozmýšlaj či tiež nemáš z niečoho strach a pod. Može to byť s toho.
to hucanie trapi aj mna dobrych 6 rokou ale u mna to nastalo stoho ze som robila v hlucnom prostredi a dokonca mam uz aj polovicnu stratu sluchu mne bolo povedane ze sa uz stym musim naucit zit