Dobrý den uz asi 5 den pocitujem hučanie v ušiach. Mám 14 rokov, a newiem co mam robiť, potrebujem poradiť. HUčanie mám večinou večer. Bojím sa že to bude niečo važne poradte mi, prosím ak sa to dá tak aby som nemusel isť doktorovy. Mám z nich strach
Co mám robiť Hucanie v usiach
Aha, on nevedel, co je to tinktura - zjednodusene KVAPKY :)
Rot13 tinktúra je vlastne roztok, výťažok z liečivých bylín, pukov rastlín, živočíšnych a rastlinných drog.
Caj z hlohu.
Hloh je krik, alebo skor strom.
V lekarni sa da kupit ako caj, tak tinktura /ktoru si clovek moze aj vyrobit, ked napr. v 40 percentnom alkohole maca hlohove kvety/. Tinktura byva ucinnejsia ako caj.
aky caj.. co je to druhe?
Hucanie by mohol byt este problem s tlakom... Napr. zapchate cievky.
Na precistenie a posilnenie ciev je dobry doplnok stravy Lecitin a na regulaciu tlaku a precistenie ciev je dobry hloh /caj, alebo lepsie tinktura/.
adam ktr, pocujem vsetko a poriadne.. s tym nemam problem vobec zo sluchom nic nemam mzno psichika
pockam este 3-4 dni, napriklad dmes mi nehuči vobec a nemože to byt z toho ze nespavam? ja spavam asi 3-4 hodinky
Vsak ja som tiez pocul vsetko, ale tak divne...
staloral s tym nema ziadny suvis.opakujem chod k usnemu,viac ti nemam co poradit,ked ti zacne niekto radit,nejaky bylinky a pod,zisti si interakcie
pocujem vsetko.. s tym nemam problem