Ahojte. Cez prazdniny sa mi dari naozaj velmi dobre a zdravo stravovat. Lenze skola sa blizi - onedlho budem na intraku a tam to s tou stravou nejako upada, nehovoriac o prednaskach, ktore sa mi dost casto kryju s obedom, a preto na tie obedy chodit nemozem. Poradte mi, prosim: co si mam varit, resp. co mam jest, ak chodim na vs, mam nabity program, byvam na intraku, casto cestujem vlakom... pretoze zo skusenosti viem, ze ak chyba stereotyp, chyba aj pravidelna a vyzivna strava. Dakujem za rady, tipy, atd. :-)
zdrave stravovanie- intrak, vs...
viem, ze je tazke sa zdravo stravovat, ak si pocas tyzdna na internate, ale urcite sa to da, len treba stale dodrziavat casove intervaly medzi jedlami, jedavat pravidelne a mensie porcie:) ak sa ti prednasky kryju s obedom, tak si sama priprav nejaku celozrnnu bagetku s tuniakom alebo dusenou sunkou a zeleninovou oblohou:) za tym si doprajes nejaku cerealnu fit-tycinku a uvidis, ze ti to bude stacit:) ak si na prednaskach doobeda, urob si nejaky zeleninovy alebo ovocny salat, ktory si v skole zjes. drzim ti palce, uvidis, ze to zvladnes;)
nuz, som rada, ze mi tu niekto odpisal... cenim si kazdu radu, ale predsa len, vifonky - to naozaj nie je nieco, na com by som chcela "ficat". Ide mi predovsetkym o zdrave jedlo.
:-)ja frcim na kari vifonke + cestoviny so syrokremom,ked mam lepsi tyzden dam tam aj olivy:-D
glutaman sodny na rozne sposoby :-)