zdrave stravovanie- intrak, vs...

Príspevok v téme: zdrave stravovanie- intrak, vs...
lyzicka

Ahojte. Cez prazdniny sa mi dari naozaj velmi dobre a zdravo stravovat. Lenze skola sa blizi - onedlho budem na intraku a tam to s tou stravou nejako upada, nehovoriac o prednaskach, ktore sa mi dost casto kryju s obedom, a preto na tie obedy chodit nemozem. Poradte mi, prosim: co si mam varit, resp. co mam jest, ak chodim na vs, mam nabity program, byvam na intraku, casto cestujem vlakom... pretoze zo skusenosti viem, ze ak chyba stereotyp, chyba aj pravidelna a vyzivna strava. Dakujem za rady, tipy, atd. :-)

bodocka

no idem na ucm nie na trnavsku.... no tak nam na zapise uz v juli vraveli nieco o tom liste zapisnom, tak neviem. a tak ais mi v mojom pc nejak nefunguje len u kamosky ano. a teda ako sa ti paci? inak som mala velky problem zohnat ubytovanie.

no a inak aj ja som uz mysllela na to co budme jest a varit si tam. aj sa bojim aby som nepribrala, lebo si myslim ze tam ma clovek malo pohybu. ja si asi povypisujem jedla dopredu ktore si tam mozem robit. nech su aj zdrave:)

bodocka

no idem na ucm nie na trnavsku.... no tak nam na zapise uz v juli vraveli nieco o tom liste zapisnom, tak neviem. a tak ais mi v mojom pc nejak nefunguje len u kamosky ano. a teda ako sa ti paci? inak som mala velky problem zohnat ubytovanie.

no a inak aj ja som uz mysllela na to co budme jest a varit si tam. aj sa bojim aby som nepribrala, lebo si myslim ze tam ma clovek malo pohybu. ja si asi povypisujem jedla dopredu ktore si tam mozem robit. nech su aj zdrave:)

majinkaaaa

ja som tiez na intraku,dost som sa obmedzovala a ani som neschudla tam mas malo pohybu:(to sa dako neda alebo to pojde strasne pomaly kilo za mesiac

lyzicka

ale ty ides na ucm alebo na trnavsku? lebo vsade je to inak. Ty budes prvacka? lebo ja ked som sla na zapis do prveho, tak som nepotrebovala doniest ziadny zapisny list, az teraz do druheho rocnika, vytlaceny z aisu.

bodocka

Lyzicka aj ja mam ist do trnavy... uz sa mi to blizi.. ako tam vlastne je? profesori su normalny, nerobia nejake problemy? ako sa ti tam paci? a ked sme pri tom, co mam robit so zapisnym listom? kde si ho mam najst? a musim ho mat? pamatam si len to ze nam povedali aby sme ho mali...

jajkafr

nemáme ... no vlastne medzi prednáškami máme voľnú 1 hodinu niekedy je tak, že obedy sa v tom čase buď ešte nevydávajú alebo sa už nevydávajú, ale za tú hodinu aj tak nestíham ísť na obed, pretože obedy sa vydávajú mimo fakulty na ktorej študujem a keď som na praxi tak máme prestávku okolo 10 a to sa obedy nevydávajú a prestávka je pol hodinová. Niekedy to riešim tak, že idem do vývarovne ktorá je blízko fakulty a dám si polievku a buď pizzu s kamoškou na poly lebo celú nezvládnem alebo nejaké hlavné jedlo z ponuky. Je to drahšie ako v univerzitnej jedálni ale lepšie ako byť na suchej strave celý týždeň