Frajerka je panna :(

Príspevok v téme: Frajerka je panna :(
Matulooo

Dobrý den prosím vas poradte mi....s frajerkou som sa vyspal a bola panna...ale prvý krat ju to riadne bolelo...a dnes sme to skusili druhý krat a bolelo ju to ešte viacéj..a prosté chcél som blanu riadne roztrhnuť...ale šiel som až na doraz lebo už to išlo viacej ako minule...a vobec si to neužila...a povedala že blana asi ešte nieje roztrhnutá...tak som zufalý z toho riadné :( a napísala mi že ma miluje ale že sex už nechce ak ju to bude takto velmi bolieť:( tak prosím VVas poradte mi čo mam robit :( vopred dakujém za odpovede....

matulooo

No AHojte ludia...velmi pekne dakujem za rady:-) a frajerka mi dnes povedala po včerajšku ako sme mali ten styk...včera to bolo druuhý krat čo sme spali spolu...a dnes mi povedala že včera ked prišla domow tak krv...a dnes ked bola v škole tak šla na WC a tiež krv na nohavičkách....znamená to že blana je už preč..a môžemé si užívať? čičo?:-) lebo neviem či teraz počkať nech sa tie raný dáko zahoja a neh si výdýchne...alebo ešte teraz ked je to čerstvé tak ešte to skusiť zopar krat??? hm?:-)

mimma

Matulooo čo si hu....sakra že išiel som až na doraz - a neha a maznanie ???-to si nechal kde???? ved samozrejme že sa potom neuvolnila a vôbec sa nečudujem že ju to bolelo..A prosím ťa neraď sa už takými prije....radami - ako píšeš. Nemysli si že to funguje ako vo filmoch resp. v p...Nemysli len na seba a ber ohlad hlavne na ňu!!, daj jej čas a príde to aj samo - až potom si to užijete obaja. Tu platí len jedna rada - pomaly ďalej zájdeš...

janulkaaa

Matulko
neboj to nie je ani tak o blane ale o tom aký je schopný muž
čiže ak ju to tak bolelo, tak vôbec nebolela uvolnená, ja ked je panna nemá to až tak bolieť, daj jej dva týzdne pauzy a tie ranky sa preliečia
totiž to ja už nie som panna a tiež ked som s partnerom a nie som uvolnena a len tak rýchlo vnikol do mna tak na druhý den mi isli kvapky krvi normálne a to po rtoch roku sexu, to nie je o blane, musíš dať správnu atmosféru a partnerka s a musí uvoľniť a používajte lubrikátor, lebo po tebe každého koho bude mať bude hovoriť akého mala neschopáka a to nechceš, tak sa uč, také drevo som aj ja raz mala

babizna

pre "skusenost" ...suhlasim s tvojim prispevkom,tiez som na tom bola tak ako ty a tiez som toho nazoru...tie deti si to vobec neuzivaju....len to chcu mat cim skor za sebou..

skusenost

ahoj matulooo. precitaj si moj prispevok pre levicatko "nikdy som nebola panna!!!" treba nehu a trpezlivost. mozno by bolo dobre, keby priatelka isla ku gynekologovi, aby jej pomohol....ako to bolo v mojom pripade.
moja poznamka vsetkym mladym: deti, nezacinajte so sexom skoro. naco je to dobre. moja mam mi vravievala "cim neskor zacnes, tym neskor budes mat problemy..." - ako napr. strach z otehotnenia alebo zdravotne problemy s antikoncepciou... bola som panna do 19, skoro 20 rokov a o nic som neprisla. vasej generacii chyba romanticke chodenie za rucicky a snivanie. potom sa skoro zacnete nudit ako pise tiez jeden mladik na tomto fore. naco je to dobre?

micaa

pri prvych 2-3 stykoch som sa sama seba pytala ci je toto ten "skvely sex" co robi ludom dobre... Prve razy to boli, potom ju to prejde a nebude sa vediet nabazit, uvidis ;)

alzbee

Ale neboj sa, ju to prejde :-)) temer kazda holka, ktoru to boli prvy, druhykrat, ma potom take haluze, ze ona uz sex nechce, lebo si mysli, ze ju to stale tak bude boliet...vysvetli jej, ze nabuduce uz budes nezny, ze ta mrzi, ze si siel tak nadoraz (i ked po pravde si myslim, ze si aj dobre spravil, lebo nie je dobre, ked je chalan az strasne moc nezny, lebo potom sa to roztrhnutie blany len oddaluje-natahuje) a povedz jej, ze aj ine baby si tym presli, prezili to a teraz si uzivaju milovanie :-)) ale samozrejme, ked nebude chciet, ked sa nebude naozaj nato citit, tak ju nenut..nechaj ju, nech vychladne :-)

Matulooo

NO ale zase som počul aj take radý že jej mu blanu riadne ´´prejebať´´...pardon za výraz...ale prosté tak de je chyba?:-( aj ja som bol panic tak som nevedel čo a ako:-(

bodocka

a naco si siel nadoraz? aby ju to viac bolelo? ved ked ju to bolelo prvy krat tak bolo pravdepodobne ze aj druhy krat. ju to iste prejde, len sa necuduj ked to tak velmi boli. ani ty nebudes chciet robit to co ta boli. no tak sa s nou pekne porozpravaj ked bude kludnejsia a upokoj ju ze coskoro to bude lepsie len treba tomu cas:)