Dobrý den prosím vas poradte mi....s frajerkou som sa vyspal a bola panna...ale prvý krat ju to riadne bolelo...a dnes sme to skusili druhý krat a bolelo ju to ešte viacéj..a prosté chcél som blanu riadne roztrhnuť...ale šiel som až na doraz lebo už to išlo viacej ako minule...a vobec si to neužila...a povedala že blana asi ešte nieje roztrhnutá...tak som zufalý z toho riadné :( a napísala mi že ma miluje ale že sex už nechce ak ju to bude takto velmi bolieť:( tak prosím VVas poradte mi čo mam robit :( vopred dakujém za odpovede....
Frajerka je panna :(
co ty vies moze ju to boliet lebo sa jej to este poriadne nezahojilo, mna to prvykrat bolelo aj tri dni po prvom milovani, niekoho moze aj ovela dlhsie, zavisi od hrubky, neboj sa este sex spolu mat isto budete(ak ta miluje):)
ja ked som mala svoj prvý sex,,pred nejakým tým rokom vobec ma to nebolelo,iba taky mensí problem ze chvilu trvalo kým sa dotyčný dostal dnu,,,bol to len kamarát ale aj tak to bolo super aj ked trapas riadny kde a za akych okolnosti fu,,ale tak mam na co spomynat a on tiez:D
Mozno ma hrubsiu panensku blanu...jednoduche riesenie...navsteva gynekologa/icky a narezanie blany, potom bude vsetko v poho.
no ja asi neporadim ale mam podobny problem, na prvy sex som cakala dost dlho, a ani sa to vtedy nepodarilo...strasne to bolelo aj ked ma len prstoval, bola som vtedy uvolnena a tak nemala som z toho ani ziadny stres ze prvykrat a predsa to nevyslo...
v tejto dobe je velky tlak na mladych ohladom sexu, od vsade to na nich ide, telka, net, pokec robi strasnu galibu, tak sa nedivte, ze to robia take soplave decka..na to treba aby to dotycny mal trosku v hlavicke spravne usporiadane aby nedal na ten tlak okolia, ze ked uz mas sex za sebou si frajer..pritom to tak vobec nie je..
preto suhlasim s alzbee, nech sa to ucia aspon tu.. eli lilly, neznervoznuj sa nad tym, zbytocne :) oni casom zistia, ze keby boli pockali, bolo by to krajsie, aj romantickejsie..ze to nie je len pich dnu a von a vaauuu, mal som sex..len uz bude neskoro potom, ale ich smola
KONDOMI EXISTUJU !!! tak aj pouzivat na spravnu vec
alzbee:
"nenaucili doma alebo v skole, tak nech sa aspon na fore cosi doucia" ???? a co sa uz tu mozu naucit? ved sa im v tej ich hlavke z tych "rozumov" popletie este viac...to je akoby zrat pomije...vies, ze ta to udrzi pri zivote, ale aky to je uz zivot...presne take pomije su tieto nazory tu (poväcsine)...chlapec to prekona, ona tiez, ale bude to krasne milovanie a vyhliadky do buducna?...telo si mysli, ze je zasytene, ale chatra, a duch chatra este viac...keby sa vsetci spamätali a nedavali mladym priblble rady (nech uz ide o hocico), nemyslim si, ze by sa v takom velkom pocte ako teraz pustali do riskantnych "podnikov"...pretoze im to vsak väscina schaluje, odobruje (prave radami a nazormi typu "sak ked uz chcu, treba povedat ako"), prijimaju to ako spolocensky prijatelnu vec, t.j. nieco normalne, spravne...a kedze to väcsine z nich v tomto veku ani "nejde" (z pochopitelnych pricin - pretoze su nezreli), tak sa tu pridavaju dalsie problemy, ako odpor k sexu, znizovanie sebavedomia, zhnusenie sa sebe a okoliu atd...a samozrejme, v prvom rade, KLAMANANIE SEBA SAMEHO, co je najhorsie zo vsetkeho
Ja som po prvom milovaní krvácala aj niečo cez týždeň..Bolelo to aj napriek tomu,že priateľ bol pozorný..Chcel to aj prerušiť,keď videl,že mám tvrdšiu blanu..Ale ja som nechcela,aby sme to odďaľovali..Takže,to spravil hneď pri prvom sexe a o týždeň sme sa chceli znovu milovať,ale zas to bolelo a potom som znovu krvácala...počkali sme teda viac týždňov a už to bolo potom ok..Hlavne som sa konečne uvoľnila...Aj teraz keby bývam napätá,tak krvácam asi stále..Ale aj tak vám odporúčam nerobiť to dokým nie ste na to pripravený..
eli lilly: ci sa ti to paci alebo nie, je to kazdeho osobna vec, kedy zacne sexovat (ked uz nie je pod zakonom!!!)...ty si svoje deti vychovavaj podla seba, ako uznas za vhodne, ale ostatnych uz neprevychovas...samozrejme to nemyslim ako utok, tak ale ked to uz tie decka nenaucili doma alebo v skole, tak nech sa aspon na fore cosi doucia...to, ze ty im napises, aby nesexovali, preletia akurat tak ocami a maju tvoj nazor hlboko vies kde...treba im radsej napisat-hlavne s kondomom!!!
to chce hrubsi nastroj
este dodam, ze sa cudujem tym mudrym a starym harcovnikom (ano vam, ktori uz mate svoj vek a da sa povedat, ze ste zreli ludia), ze tak ochotne rozdavaju svoje rady takymto detom....ako na to, ktora poloha je lepsia, aky pripravok si popripade kde kupit...ved im rovno hovoria, ze robia spravnu vec, ze je to normalne a bezne, ze sa to tak ma, ze je to takto prirodzene...aka hlupost