Dobrý den prosím vas poradte mi....s frajerkou som sa vyspal a bola panna...ale prvý krat ju to riadne bolelo...a dnes sme to skusili druhý krat a bolelo ju to ešte viacéj..a prosté chcél som blanu riadne roztrhnuť...ale šiel som až na doraz lebo už to išlo viacej ako minule...a vobec si to neužila...a povedala že blana asi ešte nieje roztrhnutá...tak som zufalý z toho riadné :( a napísala mi že ma miluje ale že sex už nechce ak ju to bude takto velmi bolieť:( tak prosím VVas poradte mi čo mam robit :( vopred dakujém za odpovede....
Frajerka je panna :(
poradim ti, co by ste mali robit - nerobit to...kym ty nedostanes rozum...lutujem to dievca, velmi...ale asi je taka sprosta ako ty, ked dopusti, aby sa na nej pachali take veci...je jasne, ze mas 14, 15? a inteligencia na bode mrazu...to vas v skole uz neucia pisat a spravne skladat vety...pozri si stare poznamky zo slohu...katastrofalne vyjadrovanie, bez urovne, presne take ako tvoje "milovanie"...ved ty ani nevies o com JE milovanie a chces to robit...prosim ta, pre dobro tvoje aj tvojho dievcata, spamätaj sa
ach jo...fakt si na to siel velmi zle...:-(:-( pokial je to prvy krat mas sa snazit o to, aby to partnerku co najmenej bolelo!!! a nie ist na doraz to mozes robit tak akurat ked uz dievca ma nejaky ten pohlavny styk za sebou...prvy pohlavny styk je velmi dolezity, pretoze potom zavisi od neho aj to ci ho dievca bude alebo nebude chciet...rozhodne ste sa nemali ponahlat...kedze si nenapisal vek ani raz co sa ta na to niekto opytal tipujem, ze nemate este ani 15...na vsetko musis ist pomaly...masaz, sviecky, maznanie, pomaly ziadny stres pripadne hudba aby sa partnerka uvolnila...a aby to menej bolelo tak pred pohlavnym stykom urcite pomoze aj prstovanie najprv jeden prst a potom dva...tiez dostat lubrikanty najlepsie je dostat v lekarni ktore su bez parfumacie a su ovela lepsie ako tie v obchodoch...teraz ju nechaj trochu vydychnut...a nenut ju do nicoho co nebude chciet ak ju to velmi bolelo dalsi styk tak skoro chciet nebude...vela stastia
ja som krvacala dlho dlho dokonca som uz mala aj druheho priatela a stale som krvacala aj pri prstoch
to bude nejaky pubetak co nevidie ?viac ako 18,19 rokov to mat nebude
ach jaj matko, ten zaciatok bol teda dost nepekny. v prvom rade jej musis zarucit pocit pohodlia a musis docielit to, aby sa uvolnila. skus to nejak jemne..sviecky, prijemna hudba...jednoducho nieco cim by si ju potesil. tato doba je hrozna v tom, ze uz sa pomaly zabuda na to o com milovanie je a vela ludi si tiez mysli, ze romantika uz nie je "in". ale je to hlupost, ak jej das kvety alebo urobis nejake podobne gesto, len sa potesi. bozkavaj ju a ubezpec ju, ze vsetko bude v poriadku. pouzi lubrikacny gel nech ju to neboli. a vnikaj do nej postupne, nie naraz! a uvidis :) iste si to uzijete obaja :)
to je otras to tu citat matuloo, sa nauc najprv zakladne veci o sexe preboha..
kolko mate rokov?
najdy si frajerku ktora neny panna
nechaj ju vydýchnuť nech sa jej to tam zahojíí a na dalej keď už pôjdete do toho moc ju vzruč musi byť poriadne mokra.. a uvolnena a potom to pôjde..