Ake hry a aktitity su vhodne pre 3r dieta?Je dobre dieta nutit do nejakych hier ked je este vo veku ked sa hrá rad sam so sebou, nekresli, nemodeluje....nema velku trplezlivost a nevie sa dlho sustešedit...co by ste mi poradili?
ake hry,hračky a aktivity pre 3r dieta
Synček tiež nechcel vela kreslit, ale od tej doby, čo sme kúpili túto tabulu, tak ho to veľmi baví:-) www.rajhraciek.sk
A co šport? Nedávno sme kúpili odrážadlo (www.mimulo.sk) a synček je velmi spokojný.
Tak sa pridám aj ja, my sme malému kupovali na 3. narodeniny mimo iného aj pero k tabletu na rôzne aktivity, naučí sa pri tom aj základy angličtiny a precvičí matematiku a písanie :) veľmi dobrá vec volá sa to tuším Magicpen
no odporúčam tiez nakupovat na eshope, ako spominala vacsina hore na garden-life.sk
Ak máte záhradu, tak je veľa možností. My máme pieskovisko a hojdačku :) pieskovisko je ideálne v tomto veku a je lepšie mať vlasné doma. Na takéto veci je super stránka garden-life.sk
Ja si myslim ze to netreba prehanat. V pripade trojrocneho dietata je podstatne aby vedelo povedat slovo Ja. Ja som mal rozne hracky, motorky, zeny, ale zostal som pri klasike, ano, hram sa s formickam i na pieskovisku. Ano, nizke IQ, menej je viac, ide sa dalej.
aj ja odporúčam obchod www.garden-life.sk máme od nich pieskovisko a trampolínu na záhrade
Určite odporúčam bicykel. Je to ideálny vek a bicyklovanie je aj veľmi zdravé, len odporúčam kúpiť niečo kvalitnejšie a v predajni, ktorá je špecializovaná, aby ste kúpili správnu veľkosť
Ahoj. Už to tu niekto aj písal, pozri na stránky www.garden-life.sk, majú tam pre deti veľa vecí, určite by si si niečo vybrala.
Ahoj. Ak máte záhradu, odporúčam kúpiť pieskovisko alebo trampolínu, budete ho mať stále na očiach a zaručene sa zabaví :)