Ake hry a aktitity su vhodne pre 3r dieta?Je dobre dieta nutit do nejakych hier ked je este vo veku ked sa hrá rad sam so sebou, nekresli, nemodeluje....nema velku trplezlivost a nevie sa dlho sustešedit...co by ste mi poradili?
ake hry,hračky a aktivity pre 3r dieta
Bicykel je naj odjakživa.
Pre nášho 3ročného je najväčšia zábava bicyklovanie. A som za to rada, aspoň v noci dobre spí:-)
aktivity su rozne, ale hračky nejake stavebnice, obria stavebnica tehličky, maľovanky
dnes je tych znaciek velmi vela a teda my sme normalne v sporte odrazadlo kupovali :)
To vôbec nevadí, keď sa rád hrá aj sám so sebou. Každé dieťa je iné. Ale tiež odporúčam aspoň ponúknuť mu odrážadlo vonku na uličke, prípadne bicykel. My sme naším kúpili úžasné WOOM zo stránky cyklospeciality.sk a deti bicyklovanie zbožňujú.
tak ono zalezi, ze s cim sa take dieta rado hrava. trojrocne dieta uz ma aj svoje oblubene hracky. niektore deti bavia kolobezky, odrazadla, ine si skor kreslia alebo nechaju citat knizky. cize to tazko takto povedat.
My sme malému kupovali hračky z www.kidmania.sk a velmi rád sa s nimi hráva. Sú to také klasické veci a nie nejake moderné blbosti :) S niektorými z nich sa vie pohrať s dietatom aj dospely a je to sranda :D
My sme tiež hľadali nejaké aktivity, a osvedčili sa nám najviac vonkajšie aktivity. Tento rok sa dcérke veľmi zapáčilo bicyklovanie tak sme jej teraz na Vianoce kúpili tento bicykel. www.cyklospeciality.sk na odporúčanie kamarátky.
pexeso, puzzle, nieco co vyraba, treba dieta rozvijat aby necumeli len do tabletu
Synček tiež nechcel vela kreslit, ale od tej doby, čo sme kúpili túto tabulu, tak ho to veľmi baví:-)
www.elektrickaauticka.cz