Roaccutane na akne

Príspevok v téme: Roaccutane na akne
NestastnaPacientka

Ahojte,bral uz niekto z vas Roaccutane po druhy krat?Mam 25r,Ja som ho brala pred 3-4 rokmi,pomohol,mi ale teraz sa mi objavuju zase take iste podkozne vyrazky ako predtym,som z toho zufala,myslela som ze mam do konca zivota pokoj,ale zda sa ze ho budem musiet zase zacat brat,lebo nic ine mi nikdy nepomohlo.HLAVNE ODBORNICI,poradte prosim.Dakujem.

farmaceutka1

Ja som kedysi tiez absolvovala liecbu Roaccutanom. Bez problemov by som si ju zopakovala, keby bolo treba. Liecba sa moze opakovat.

japi

a ten aknenormin to je nieco podobno ako roacctuane? gloss, a je u teba akné dedičné? Lebo u mna ano, tak možno preto sa mi to vracia znova.. Mna len hnevá to, že niekomu stačí, ked to berie raz a má navzdy pokoj.. a ja sa stresujem, že kolkokrát to ešte budem musieť brať..

gloss

presne takýto istý príspevok som chcela vložiť.
Práve riešim tento istý problém. Ja som užívala aknenormin cca tak pred dvoma rokmi pleť úplne super ja nadšená, že konečne niečo po 15 rokoch zabralo. Lenže pred letom nastala recidíva tak som zašla za kožnou že s tým? Ono sa pleť nezhoršila zo dňa na deň ale tak akosi postupne trvalo to cca pol roka. Aknenormin mi nemohla predpísať nakoľko sa blížilo leto, slnko tak mi zatiaľ dala krém Isotrexin ktorý som natiera cca tak tri týždne nakoľko ho moja pleť neznášala :( a že v septembri mám prísť na odbery a začneme liečbu aknenorminom znova. Nie som moc nadšená ale bol to naozaj jediný liek ktorý mi pomohol ktovie koľko krát to musí človek zopakovať aby sa to konečne dalo úplne do poriadku...

japi-myslím si, že čo ti povedala lekárka že sa ti to vrátilo preto, že máš len 18 rokov je dobrá somarina to ju nič lepšie nemohlo napadnúť? ja som toho živým dôkazom :(

japi

ahoj...ano, ja som roaccutane dobrala akurát pred 2 týždnami a brala som ho už druhýkrát.. presne ako ty, myslela som si, že mi to pomôže už navždy, ale bohužial sa mi to možno po nejakom pol roku začalo postupne vracať.. kožná mi povedala, že je preto, že ešte mám len 18....tak ja dúfam, že 3x ho už brať nebudem musieť. Teraz už ale taká optimistka niesom.. A je to u teba dedičné? Mal akné aj niektorý tvoj rodič napríklad?