Vzdy ked sa pohodam s priatelom, som uplne prazdna a mam chut sa zabit... citim taku strasnu bolest, ja to neviem zvladnut... nemam sa ani komu vyrozpravat.. len placem, a je mi zle, tak strasne zle...
PROSIM POMOC, ja to nevydrzim!!!!
babenka1 ja na nom nehladam chyby.. prave naopak vela veci mu prepacim, vzdy mu vravim aky je super a preco ho lubim atd.. ale tu ide o to, ze ked ma niecim naozaj nahneva, nevie si priznat chybu a este sa aj tvari ze mu je jedno, ked sa trapim koly tomu co urobil.. ja tiez robim chyby a obcas ho nahnevam, ale pridem a poviem prepac, snad sa to uz nestane.. ale som rada ze si napisala aj takyto nazor, ak nieco robim ja zle, chcem to napravit.. len sa uistujem ,ci to je urcite moja vina..
jajka001_ vzdy to je nieco ine, co ma nahneva a on si to neprizna, tvari sa ze mu to je jedno a ze nic neurobil..ze ho nezaujima ze ma nahneval.. ale keby ma nahneval iny clovek, vedel by ma vypocut.. on len nechce pocit nic zle o sebe.. mozem dat aj priklad, raz sa stalo, ze sa mu nepacil rozhovor aky sme viedli, pritom to nebolo nic drazdive, len som sa spytala ci pojde ku mne, a on ze nie, ja ze preco a na to sa rozculil.. vobec neodpovedal na normalnu otazku, len nadaval ze mu rozkazujem /pritom to bola otazka/ ze nech som ticho a dam mu pokoj ze som hrazna atd.. tak som sa rozlucila uplne v klude ze idem radsej domov.. nechapala som, ako moze niekto takto vybuchnut pri beznom rozhovore.. a cakala som ze sa ozve a povie prepac, ale on sa tvaril ze nic neurobil a ze mu je jedno ak mi to vadilo..
bohuzial na toto ti nikto neda ziadny recept a jedine a to najlepsie co mozes urobit je porozpravat sa s nim... mne to tiez stale kamarat trepe do hlavy ked sa stazujem a nieco mi vadi... hlavne je spolu sa rozpravat, nic ine sa robit ani neda... teda okrem toho snazit sa byt lepsim partnerom, ale to sa musi snazit aj ten druhy... drzim ti palce, viem co je to prezivat uzkost co sa tyka vztahu a nie je to pekne, tak sa z toho snaz co najskor dostat... vela stastia
...ze mozno ma pocit, ze mu chces vycitat nieco, ze sa chova istym sposobom, ktory je prenho typicky?
jedna sa o nejaku konkretnu situaciu, v ktorej sa takto chova? napriklad, ze si ta nevsima z nejakeho dôvodu, a ty mu das najavo ze ti to vadi,a potom reaguje takto?
nehnevaj sa, ale mne by tiež liezlo na nervy keby môj partner stále hľadal na mne chyby a ešte chcel aby som mu dala stále za pravdu a utešovala ho
nedivím sa že sa správa ignorantsky asi ho to musí poriadne otravovať ak sa takto správaš často....
Mozno je chyba vo mne, ze som prilis citliva co sa jeho tyka, kazdu hadku strasne prezivam, ide ma roztrhnut od bolesti.. ale ten ignorantsk pohlad, tie slova ako mu je jedno ze sa trapim, to boli.. nviem to prehliadnut tak, ako prehliadam ine veci.. ved viem, ze aj ja mam chyby ktore on akceptuje, ale tato sa mi zda moc vela..
Baby praveze to je ten problem, ze ja som s nim aj velmi stastna, ale neviem, ci to stastie stoji za tie chvyle trapenia.. A hlavne, on ma vela uzasnych vlastnosti.. vie ma chapat /pokial nejde o neho ako som pisala nizsie/ vie byt mily, nezny, neklame mi, nestretava sa s inymi babami, je mi verny /nevravte ze to len mozno neviem, VIEM to, a je jedno ako/ nepije, nerobi hluposti, je spolahlivy atd..
AdamKrt dokaze sa zmenit na nepoznanie z monuty na minutu... zrazu ma moment, kedy sa ku mne chova strasne ignorantsky, akoby som ho vobec nezaujimala.. vtedy ma to ako sa chova trapi, ale on mi na to moje trapenie len povie- ze ak ma nieco trapi tak jemu je to jedno a ze ak mi vadi, ze mu je to jedno, nech sa s nim rozidem.. a pouzije fakt hnusny ton v hlase.. ale on nie je naozaj taky, ze by mu to bolo jedno ked som smutna, jemu je to jedno vtedy, ked som smutna koly nemu, ked ma on niecim nahneva, ale ked ma nahneva niekto iny, alebo som proste z nejakeho dovodu smutna, vie byt mily, poradit, chapat... zda sa mi, ze len nevie priznat svoju chybu a tak radsej zhodi vsetko na mna a tvari sa ze mu je moj smutok ukradnuty, aby nemusel priznat svoju vinu..
Je to trosku zlozite, dufam ze som to napisala zrozumitelne.. a prosim ak mas pocit ze chyba je vo mne, napis to.. ja som sa snazila na to uzpozriet aj tak, ze ci nerobim nieco zle ja, ale stale mam pocit ze nie.. a naozaj ma to trapi, lebo sa nechcem stale bat, kedy zacne mat tu "ignorantsku" chvylku, a vediet, ze ak mi na nom nieco vadi a som z toho smutna, nemozem mu to povedat, lebo on odmieta to chapat,,,
ked si s nim viac nestastna ako stastna, tak to nechaj tak
zálezí od toho, aká je tá zlá vlastnosť - je agresívny, podvádza ťa, uráža, nedbá o hygienu alebo čo?