Novorocne predsavzatia

slusny_muz

No ten agatovy med je vceli med. Vceli zbieraju nektar z rastlin a stromov ktore kvitnu a da sa to krasne sledovat, ze napr. agat kvitne tak 2-3 tyzdne, tak nasledne vcelari maju agatovy med, ale samozrejme ze vcelar musi kocovat s ulmi niekam do agatoveho haju. Alebo ked kvitne repka na poli a v blizkosti su ule, tak najviac bude vcelieho medu s repky olejnej. Je to fascinujuce.....mne najmnej chuti lucny med, to je z raslin ktore kvitnu...

brunusa

ak sem nakuknete-dakujem ethel velmi pekne za rady-tuto noc som sa konecne vyspala bez dusenia!!!
odstranila som alergen z posteli- nemyslim tym muza :-)))
asi to bol vazne ten vianocny darcek-vankus.z ktoreho som sa najviac tesila a sposobil mi najviac problemov.
blba otazocka pre slusneho muza-ked sa uz tak vyznas v tom mediku- ktory je kvalitnejsi? vceli alebo agatovy?je v tom nejaky zasadny rozdiel?ten vceli bude asi predsa len kvalitnejsi.ak mozes tak mi prosim odpovedz.
este jedna otazocka asi skor pre ethel-nevies kde sa daju zohat oridzi bylinky?najlepsie na nete. lebo u nas na mna pozeraju ako na blazna-ani take este nepoculi :-)))
zdravim vas vsetkych-som stastna ako blska-konecne prva noc bez dusenia-ale dost mi pomaha ten medik a solna lampa.

mari

Pocula som, ze je to väcsinou neliecitelne. V case antibiotikej terapie sa bakterie stiahnu napr. do sleziny, a ked nebezpecenstvo pominie a test vysiel negativne bakterie zase pokracuju vo svojom diele a helicobakter rastie dalej.

ethel

mari-helicobaktera som mala aj ja,aj vred mi urobil...On je hnusák odolný.ťažko sa ho zbaviť.Možno treba zmeniť gastroenterológa.Dá ti možno inú kombináciu ATB-musia byť 3 druhy ATB.

mari

Dakujem pekne ethel, len to vsetko ja uz viem a aj dodrzujem a vynechavam aj kavu a alkohol a samozreme cokoladu a sladkosti. Horsie je to vsak s tym helikobackterom. To je ten najväsci problem. 3-terapia s antibiotikami nezabrala. Skor to bola katastrofa, preto som presedlala na prirodne metody. Myslela som, ze si o tej rastline nieco pocula, lebo ja ani neviem, ako sa vola po slovensky, ale ked mam hnacky alebo zaludocne problemy pomaha, beriem to ako kvapky asi 5-6 denne. Lenze je to Hildegard-medicina, tak to posobi pomaly.