Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
Ako vidim, dnes sa nikomu nechce pismenkovat , tusim kazdy oddychuje a ja som si prisla oddychnut sem , no co uz,,,:o)
Ethel dakujem, mile od Teba ze is napisala...idem uz spinkat...zas niekedy pokecame, pa
Prajem všetko najlepšie k tvojmu dnešnému krásnemu sviatku...dnes posledná gratulantka a včera bolo ešte zavčasu...
Dakujem, tak nieco porob a zas sa niekedy ozvy...
tak nech sa ti prijemne pracuje...Idem aj ja nieco robit...
no som mometalne v robotke...ale nemusim chodit, ale to vies ked je vela roboty tak treba aj cez vikend ale budem tak dve tri hodinky...
a pracujes? mas pracovnu sobotu ci v UK mate ine zvyky?
No tak zas musia napisat, co sa zmesti na letak, ale nemusi to byt 100 % pravda, aj ked na kazdeho moze posobit inak....
No ja som sam, tak beham sam okolo seba....Hi
no pozeram ze si velmi usilovny na to ze si oslavenec by mal okolo tebe niekto skakat...:)citala som letacik k tomu cajiku s trezalky a okrem ineho podporuje latkovu vymenu a zvysuje chut do jedla tak aby som tu slaninu namiesto spania nejedla celu noc...chi
No to mozem, ale ja mam posunuty cas, urcite by som to nevydrzal do 12 vecer...a dnes odrana upratujem perem a idem do robotky..a nakupit