Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
alebo budem cerveny....
a zajtra sem kuknem a budeš modrý...
slusny_muz-aj ja mám pocit ,že je to lichôtka pre ženy.Ale to je škoda,lebo si tu ty...hi...:-))))
xyz-kludne sa pochvál aj ty...možno nás nemá kto:-)))
samochvala???wow...
No ved ja verim, ze nejaku uz len najdem co bude splnat vsetky moje kriteria...ved som este pomerne mlady a muzi sa nemaju kam ponahlat...
Som si vsimo ze zlte su len zenske nicky, no hold mate tu prevahu v nazoroch asi...
Na tejto teme zacina nieco poriadne smrdiet.Samochvala z oboch stran.
ethel - Tak mozes byt len rada, ze nezijes v stredoveku, lebo by ta asi upalili na hranici. Ved je jedno ci tomu vravite trezalka, lubovnik, hypericum perforatum, alebo Johanniskrat. Je to jedno a to iste. Ide len o kvalitu a koncentraciu (najmä pri tinkturach a kvapkach) a asi aj o zivotne prostredie v oblasti zberu.
slusny-muz,som kdesi čítala akú by si chcel mať partnerku....Tak to je asi môj miláčik ten našťastnejší,lebo je mojím druhým dieťaťom,maznáčikom,dôverníkom.Proste aj na chybičky,ktoré by iné nezvládli ho lúbim ako kona...a to ti prajem,lebo on z toho až kvitne a ty už zožltni..:-)))
aj ja som na strednom slovensku a tu poznám len lubovník,ale to je vlastne úplne jedno.AAA možno mám čarodejnícku schopnosť,teda neviem,ale niektoré veci čo sa mi už stali neboli s kostolným poriadkom.A moji najbližší ma tak občas počastujú,že som čarodejka...hi