Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
jéj,ty si tu?tak si tu brázdim,nechávam odkazy svojim oblúbencom a už som rozmýšlala,že sa aj vypnem.Čo porábaš,videla som,že si varil....
Ahoj Ethel,...
ahojte,už si začínam zvykať,že keď prídem nieste tu..-(( Malá mala črevnú chrípku a vysoké horúčky.ale už je dobre.To je fakt zaujímavé,že odkedy sem chodím a snažím sa poradiť o tom čo mi je blízke,začínajú sa mi diať rôzne veci-žalúdočné ťažkosti,horúčky,...teraz neviem či sa to šíri cez net,alebo si to od iných naťahujem na seba?..:-)))
Nie mam tam spolupracu tak som tam zaniesol vzorky...zatial som zdravy...Hi
ja dnes pohoda....do nemocnice si neutekal dufam preto ze ti nieco je...
No dnes som mal taky bubehany den. Musel do hospitalu z roboty a potom zas spet...a tak a ty ako?
dnes mas asi vela prace lebo som ta tu dnes neregistrovala?!
No to aj ja poznam, ale som sa naucil take ktore som ani nevedel ze su v BA....tak to zuzitkujem doma urcite....len musim mat dobre ingrediencie...najlepsie cinske....
Slusny muz a coze si take dobre navaril....cinsku kuchynu mam celkom rada.U nas mame take rychloobsluzne cinske bistro
a maju tam fantasticke rizoto ale ani kung pao nie je zle...Je cas obeda tak snivam...
Ahojte ajka a ethel. No tolko sme hovorili o stimulacii imunite a nakoniec mal to nevzdrzala a ochorela ale dufam, ze to nieje nic vazne...