Tak o dlzkach penisov tu bolo popisane dost, teraz by sme mohli spravit prieskum ake mame hrubky... Poprosim aj Vas vek..
Ja mam 20r. a hrubka 4,2cm
Hrúbka penisu
a ked su stoporene ake hrube,a dlhe su????
merajte tak ako to povedala 1234...ved si ho asi nerozkrojite a neodmerate aky je priemer...tak pekne do toho
ja som asi blba ale tej hrubke a obvodu nechapem....ved to je to iste...
chalani prosim,,,ktory pisete take veci ze hrubka 12 cm,,,a pod,,,nepiste sprostosti,,to je obvod,,,hrubka je priemer tych 5,4,3 a pod,,,,vy ked napisete obvod tak mi si to teraz mame ratat ze kolko je priemer?
takze hrubka asi,skoro 12cm dlzka medzi 19-20 cm nie je to vela ci ano?bral by som ho este vacsieho.
tak nejak... moj priatel ma taky akurat pre mna... neviem kolko nemerala som... ale mala som aj byvalych (3KS :D).... jeden mal nadstandardne vybavenie, ale po case som zistila ,ze je kreten :D druhy mal vybavenie take akurat ale nevedel ho dobre pouzivat... inac bol spoko, ale skripalo to dost v sexe a to sa prejavilo potom aj vo vztahu :)
nie,pochopila som to tak,ze vtedy je jedno aky je. moze byt aj uplne nevyhovujuci,tenky a malinky a staci atmoska a je po probleme,hoci ty potrebujes hrubsi?? to asi nie. ide o to,ze vsetko,co pises je pravda,ale ak je pri tom nevyhovujuci,tak to asi nebude ono. a ak je vyhovujuci,ale v hlave to nebude dobre(nejake problemy,nedorozumenia,strach a pod.) tak potom to isto nepojde ani s idealnym.
nieco sa ti na tom nezda? na tom, ze sex sa odohrava aj v hlave? ked ti priatel spravi prijemnu uvolnujucu atmosferu, ked nemusis na nic mysliet, ked sa zaujima aj o ine nie len o to kedy sa do teba "dostane",,, tak ti to da v hlavicke taky prijemny pocit nie? a potom sa aj na vrchol dostanes lahsie prijemnejsie... no tazko sa mi opisuje, ako to myslim :)
toto myslis,ze palati?: ale podstatne je aj to, ze sex u zeny sa deje v hlave :) pokial je zena dostatocne stimulovana inac a inde ako prave tam dole, tak by nemal mat problem s uspokojenim :)
dolezita je hrubka,obtimalna,samozrejme.dlhy sposobuje problemy,aj bolest,aj krv tym narazanim na krcok-kamoska casto chodila k lekarovi,lebo sa jej pustala.a s velmi hrubim mala druha tiez problem,ale ten je mensi,ako s dlhym.posva sa roztiahnut dokaze,ale ak je dlzka nadpriemerna,tak uz len skusat setrne polohy.
a ja som zena a poviem ti druhe... zalezi... pretoze... ako je pisane v zavere toho clanku (dole je link) najviac tych nervovych zakonceni je na klitaku a par cm po vchode do posvy... tam sa niekde nachadza bod G.. samo, ze umiestnenie g bodu je individualne u kazdej zeny... ale vacsina ho zrejme ma niekde blizsie k vhodu... takze tam dlzka nie je potrebna... a ide skor o to, aby ten bod bol dobre stimulovany... a na to je potrebna hrubka nie dlzka... prilis dlhy penis moze sposobit problemy... narazanim na krcek maternice... moze sposobovat aj bolest... vlastna skusenost.... na druhej strane asi ani prilis hruby nebude asi vyhra :) treba si najst takeho, co akurat zapadne :D :D :D ako kluc do dierky :D u kazdej je to ine... niektore zeny su prilis uzke, tak im mozno vyhovuje tensi :)
ale podstatne je aj to, ze sex u zeny sa deje v hlave :) pokial je zena dostatocne stimulovana inac a inde ako prave tam dole, tak by nemal mat problem s uspokojenim :)