SEX

Príspevok v téme: SEX
emmilia

Chalani, pri sexe po čom vám behá rozum? Sústredite sa viac na to ako vyzerá vaša partnerka alebo sa sústredite na to, aby ste ju uspokojili, aby ste sa jej páčili vy? Máte aj vy vobec nejaké komplexy samy zo seba pri sexe? Čoho sa obávate pri prvom sexe s novou partnerkou najviac? A keď s niekým idete do postele, na čo presne vám najviac záleží a na čo sa najviac tešíte?

monulik

Mala som sex prvykrat v 13stich.........odvtedy ani raz ale zistila som že panensku blanu ešte stale mám.ako je to možne?!!!!!!!!!!!

love doctor

raz mi dal jeden kamarat radu: vzdy sa spytaj ci chce partnerka mat v ten vecer orgazmus alebo nie a ci chce aby si jej v tom pomohol. a tak sa stale pytam a je to lepsie ako predtym ked som to stale nasilu robil aj ked ona mala zaujem sa len maznat.

love doctor

prvorade - sustredujem sa aby sa partnerka citila co najprijemnejsie so mnou.
druhorade - sustredujem sa aby som vydrzal dlho a ked nie tak aspon nech mam viacnasobny.

francuz

ja si predstavujem pri sexe ze natieram chlebicky ,aby som dlho vydrzal lebo kebyze sa sustredim len na seba netrvalo by to dlho a rad uspokojim najprv partnerku a potom ona mna.zeny to vzdy ocenia ked ich uprednostnite.a tie ranajky ako hovoril gomez su tiez velmi dobre a inspirujuce.vacsinou sa urcita cinnost odohrava hned po ranajkach a podla mna to umyvanie riadu z ranajok nebude.:)

gogo

...ja si myslim ze vedsina chlapov mysli na niekolko veci
1... bol stoporeny
2...uspokojil partnerku
3...bol zo vsetkych najlepsi
4...mohol to zopakovat aj rano

gomez

je možné že môžeš mať pravdu. Ale aj tak si myslím že hrať pred niekým divadlo je naivné a hlavne nezmyselné. Či už je to chlap alebo žena.

zrela žena

vieš gomez,mne sa po prečítaní príspevku zdalo,že to písal chlap a nie baba,aspon si to myslím.Takže nie len my baby ale aj vy páni sveta máte také starosti.Pa pá