Zdravim Vás.Náhodou hľadám po nete,čo by mi pomohlo vyhnúť sa bolestí žalúdka zo stresu a narazila som na toto fórum.
Ja mám problemy zo stresom asi 8r.Začalo sa to v práci,najskôr som nevedela o čo ide,až interná Dr.mi povedala,že búšenie na hrudi som mala od stresu.Dala mi Lexaurin,ktorý sa mi celkom hodil,lebo chodila som aj do nočných a kedže on posobí aj utlmujuco,dala som si pred nočnou,aby som sa mohla vyspať.
Neskôr som prešla pracovať do zahraničia a tam sa stres rapídne zdvihol.Nie hned naraz...Najskôr som dobre schudla,potom sa snažite dobre robiť,aby boli s Vašou prácou spokojný,čo aj vo väčšine boli.Ked som cítila,že mám pohodovú rodinu,stres nebol veľký,ale posledne,ked sa mi ušli rodiny,kde Vás chodia neustále kontrolovať,už ani vlastne neviete,čo je dobre,či ešte viac robiť,alebo sa zastaviť a čakať,či sa nedostavý nespokojnosť od rodiny.V mojom stave je to už tak daleko,že nemám ani pokojný spánok...trhá ma.Ráno len sa zobudím a už ten stres pocitujem,ako mi lezie po tele a je mi hodne nepríjemne a samozrejme žalúdok ma začne bez varovania bolieť,až mám krče,alebo ma nesmierne bolí chrbtica.Bohužial aj psychiatrička Vám povie,že lexaurin je návykový...snažím sa ho brať,ked už to neviem vydržať.Tiež som veľa schudla,prestala byť chuť do jedla...Behom 3rokou mi robili 3x gastro,aj kolonoskopiu,na sono chodím a všetko je vo vnútri čisté a v poriadku.Bojím sa,že už sa psychicky zrutim s tohto začarovaného kruhu....Tiež mi kázali skušať zhlboka dýchať a rôzne triky,no nama nič nezaberá....Ja ked sa aj domou vratim s tej práce a mám volno i tak prežívam stres.Je usadený vo mne ako nejaký červ!Niekto tu písal o nejake hemoterapii,či niečo podobne.Prosím,ak tu čítajú aj nejaký odborníci na tieto problémy,velmi by som poprosila o radu,či pomoc. Ďakujem.