Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ISIC a studenstky listok na vlak - september -plati zlava?

Príspevok v téme: ISIC a studenstky listok na vlak - september -plati zlava?
student-girl

Ako je to vlastne s narokom na zlavu pri kupe cestovneho listka na vlak v septembri? Niekto tvrdi ze od prveho septembra si musim kupovat cely listok, az kym si ISIC nepojdem dat aktivovat (plus dalsia nalepka) a niekto tvrdi ze do konca sept. mi plati normalne. ISIC mam aktivovany do 31.aug. (ako student vs) a nalepku mam september/09...Zajtra cestujem na zapis do skoly- neviem aky mam kupit listok... :(

ojka

zuuzu hej, hej, platí ;-) ale pozor na niektoré medzinarodne dialkové linky, ktoré prechadzaju cez Slovensko, tam sa mi už zoparkrat stalo, že mi tam neplatil ;-)

aiakd

v stredu som šla vlakom,ešte pri kupovani listka som sa na to pytala,tak to plati do konca septembra.pocas cesty ma "kontrolovali" traja revizori a len kukli či mam nalepku do konca septembra,takže pohoda

lesslie

zuuzu> ja som cestovala busom normalne za polovicu, len mi kukol na ISIC ci tam mam nalepku do 09/2009 a nebol ziadny problem a nesla som v trase dom-skola

zuuzu

Ojka ja uz mam isic aktivovanu.Len ja neviem ci mozem cestovat na celom SR za studentsky..alebo len od mesta mojej skoly..k mestu bydliska. T.j. ze iba TO-NR. Alebo mozem na studentsky...TO-BA. AJ ked tam nestudujem.

ojka

zuuzu vlaky dali na september výnimku, autobusy nemuseli, lebo u nich to vždy platí do konca septembra, teda aspon po minulé roky ;-) tak hádam to teraz nezmenili...

happi:-)

podla predpisu maju studenti VS, ktori este nemaju aktivovanu dopravnu cast( na terminali v skole) zlavnene cestovne do konca septembra. Po tomto datume, ak nebudu mat tuto trasu aktivovanu, zlava im nebude uznana

zuuzu

A ako je to v autobusovej doprave..mozem cestovat za polovicny na celom Slovensku?Ci iba mieto bydliska-miesto skoly.?