Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ISIC a studenstky listok na vlak - september -plati zlava?

Príspevok v téme: ISIC a studenstky listok na vlak - september -plati zlava?
student-girl

Ako je to vlastne s narokom na zlavu pri kupe cestovneho listka na vlak v septembri? Niekto tvrdi ze od prveho septembra si musim kupovat cely listok, az kym si ISIC nepojdem dat aktivovat (plus dalsia nalepka) a niekto tvrdi ze do konca sept. mi plati normalne. ISIC mam aktivovany do 31.aug. (ako student vs) a nalepku mam september/09...Zajtra cestujem na zapis do skoly- neviem aky mam kupit listok... :(

bambulka23

a keby som chcela zôlavu povedzme na autbus student agency...alebo na nejake letenky, co su cez isic lacnejsie..ktora znamka postaci? ta hranata je skor pre obchody ako reserved , divadla a tak..?

mima46664xxx

Som z Ke a na Isic-u mam elektronicku penazenku , a ked si cez nu kupujem listok,tak mi stiahne zlavneny 30min(klasika) a zapis mam az o par dni,tak podla mna by ste si mali tiez kupovat zlavneny,inak by aj mne stiahlo cely.

tekvicka_

podla mna sa ten drahsi neoplati, ja si kupujem uz jedine lacny hranaty - nemam to kde vyuzit a okrem toho napr. v obchodoch zoo muzeach sa nepozeraju skoro vobec na to aka je tam nalepena znamka staci ze ukazete isic. drahsiu doporucujem jedine ak to mate skutocne kde vyuzivat a uplatnovat si zlavy

LaraCroft

aky isic si kupujete do dalsieho rocnika?...okruhly alebo hranaty?..u asn jeden stoji 50 sk a druhy 200 sk..a neviem ci sa opalti ten drahsi...alebo nie

ojka

sisina8 podla mna, ak sa jedna o ISIC kartu, tak sa musí aktivovať jedine na mieste určenom školou, ktorá ho vydala, čiže nejaký terminál, ak ide o dopravnu alebo nejaku inu čipovu kartu určenú na cestovanie,ktoru vydala daná "cestovná spoločnosť" tak sa podla mna aktivuje zasa tam.

sisina8

Nevie mi niekto poradiť, ako je to s cestovaním s ISIC kartou v Košiciach? Mám si ju niekde aktivovať? (dopr.podnik a pod.)Vďaka.

anabelka

platí platí, dnes som ho dostala, aj som s ním cestovala, aj ked nie je aktivovaný, revízor hundral, ale vedel ako to je, takže nerobil problemy :)

sajfina

platí 100% :) schválne som sa informovala na to a keby ste našli nejakého revízora,čo vám to nebude chcieť uznať,tak povedzte,že podľa dodatku číslo 21 máte nárok na študentský lístok :) a nech si ho preštuduje,tam to má všetko napísané