Dobry den,
Obraciam sa na vas s prosbou o pomoc.Pred dvomi rokmi som vycestoval za pracou do Irska.Asi po pol roku som zacal mat problem s crevami. Rano,hned po prebudeni, ked som sa trosku pohybal, som dostal krce do brucha a musel som ist na velku potrebu.Kym som zo seba vsetko nedostal, mal som velke bolesti, niekedy az triasku a zimnicu.Po chvilke bolesti ustupili a uz som bol cely den v poriadku.Trvalo to asi mesiac a neskor to samo od seba preslo.Asi po pol roku sa to znova objavilo a zacalo ma castejsie prehanat a nutit na stolicu.Opat za sprievodu velkych bolesti.Vtedy som bol prvy krat u lekara. Spravil mi vysetrenia krvy,vysetril mi stolicu a spravil kolonoskopiu.Vsetky vysledky boli negativne.Predpisal mi len lieky na zlepsenie crevnej flory.Moj stav sa vtedy zlepsil ale som musel drzat prisnu dietu-jedol som len ryzu a zacal som mat problemy so zapchou.Nedavno sa moj stav opat horsil.Zrazu ma zacalo velmi prehanat za sprievodu tazkych krcov.Po dvoch dnoch som nemohol nic jest-skoro ani pit, lebo hned vsetko zo mna islo von.Nestravena potrava a vodnata stolica.Museli mi dat dve infuzie v nemocnici.Opat mi spravili kolonoskopiu a znova bol vysledok negativny.Vtedy som navstivil aj homeopatika. Ten mi povedal,ze mam chori pankreas, ale moj lekar to moc nebral vazne,lebo vysledky krvy na to nepoukazovali.Momentalne som stale na diete a stale sa objavuju rovnake bolesti.Ked sa pohybem,hned ma nuti na potrebu a mam krce. Stolica je vodnata a nestravena, mam velke bolesti a krce a velmi ma to unavuje. Pred vcerom som bol na sone, brali mi krv a znova vzorku stolice. Vsetky vysledky boli opat negativne.Sono bolo zamerane na pozorovanie pankreasu. Podla doktora bol z morfologickeho hladiska v poriadku.Moj lekar uz nevie ako postupovat.Prosim skuste mi poradit ako sa mam liecit a ako postupovat. Dakujem vam velmi pekne.
Bolesti brucha a Intenzivne hnacky
Kazda krajina ma svoju miestnu bakterialnu mikrofloru.Ak niektoru z nich tvoj system neznesie je to patalia.
Tiez ina skladba potravin ti ovplyvni tvoju crevnu floru.
Triaska a zimnica je znamka otravy premnozenymi patogennymi bakteriami
V takom pripade pomoze len creva dokladne precistit, viacnasobne brat lyzicu az dve psylia rozmiesat v 3 deci vody a rychlo vypit.
Po hodine nasadit dobru silnu zmes probiotik.
Vyhybaj sa cukru a sladkym napojom, tiez si najdi iny, nez ten typicky vatovy anglicky chlieb(to je okamzite v zaludku zmeni na cukor)
Zozen si kokosovy olej a ber 3xdenne jednu lyzicku, da ti energiu a je ciastocne antimikrobialny.
Jedz jablka, tie utisuju zapal v crevach.
JA MAM PRESNE TAKETO ISTE PROBLEMY NO JA MAM IBA 13...A JE TO HROZNE NEPRIJEMNE NO MNA TO ZATIAL BOLI LEN RANO VSETKO CO SI NAPISAL AJ TA HNACKA VSETKO A POTOM BOLO UZ DOBRE...A SOM SCELA ZE POMOHLI TI DOKTORI APSON TROSKU MAM IST ZA DOKTORMI?
michalfr-hmm. mozno ze si prekonal nejaky mokrob.zapal. nepreliecil si si ho a nasledky zostali ...je dobre ze ti spravili kolonoskopiu, to mozes byt trochu kludnejsi.mozno ze vstupna brana do travenia nie je o.k. zaludok-mas dostatok zalud.stiav-zalud.kyseliny, neprekonal si alebo nemas Helikobakter pylori,alebo vredy..a celiakia?inac ja zijem v Anglicku a tiez mam uplne pokafrane travenie,stale ma nafukuje, skrka v bruchu..mne sa zda ze je to z toho zvlastneho chleba:-(drzim palce na skore vyzdravenie
daj si zobrat krv na vysetrenie celiakie
V prvom rade zmeň lekára, ktorý ťa zjavne potrebuje len aby dostal za teba od poisťovne peniaze a potom choď na vyšetrenia tak, ako ťa pošle nový lekár!!!
ak hnačka ešte je ,tak ohrej za hrsť soli,daj ju do handričky(vreckovky) a dobre nahrej pupok a asi 3 cm pod pupkom-viac krá,hnačka by mala prejť(akupunktúra)
No s tou Kolonoskopio asi horsie to znie ako je to samotne. Nic neni take zle ak to moze pomoct. Inak pre "ZDS" pred chvilockou som vam poslal mail a skusil som to trosku este podrobnejsie napisat. Dakujem kazdemu za radu
Michal, posli mi svoj email kontakt na infop@szm.sk. Odpoviem ti emailom.
je ta kolonoskopia velmi neprijemne vysetrenie???ako prebieha???mne ho mali robit ale som odmietla, lebo som sa bala, a teraz uvazujem ci som spravila dobre...
a nemoze to byt psychickeho razu? niekedy sa stresy prejavuju aj takto psychosomaticky.... psychicky symptom sa prejavi somaticky... niekoho boli hlava, ineho brucho, dalsi ma hnacky... skus o tom porozmyslat aj z tejto stranky... alebo si precitaj knihu Miluj svoj zivot od Louise L. Hay (ovej)... mozno ti pomoze... drzim palecky :)