zdarvim prosim vas mohli by ste mi poradiť mam 13 rokov a hambím sa ísť kúpiť kondomi a či mi ich vobec predaju a ako sa zachova predavačka diky
Na čo ti je v 13-tich? Ešte máš čas.
Napisem ti jednu vetu. Nebude sa ti moc pacit, ale urcite plati. Hovorievalo sa, ze kto si nevie chlieb odkrojit, nevie si nan ani zarobit...popremyslaj...
kúp si cez net:D
a čo vas je potom co si myslia druhy?? vsak kupujete to pre seba a nie pre tu predavacku! tak kaslite na to ci si mysli ten druhy clovek aa aj ked si bude cosi mysliet je to predsa jeho problem:D
Alex951, nie som ani múdry, ani starý, prímeros si kupujem sám, určite ovládam lepšie ako Ty slovenčinu aj matematiku, ktorú som Ti pripomenul.
Veľa úspechov.
Tak ho ukradni :D :D alebo popros nejakeho starsieho kamosa:))
no neka som bol najprv v lekarni kupit olinth a strepsils a uz som si chcel vypitat aj kondomi len ma volako seklo potom som sel do drogerie a tam ma tiez seklo robil som sa ze kupujem zubnu kefku a to bolo v dvoch drogeriach potom som bol v tescu tam si si aj krabicku prezeral a potom som ju hodil tam kde bola a potom si isiel do jednej lekarne a tam som sa opytal ze ci maju a kolko stoji olinth a aj tak som si ich nekupil ako to mam spravit poradte mi ete plosim
jeziiis tak povedz ze to potrebujete do skoly na sexualnu vychovu
ale sak ja mam 13 a ked bude robit volake sceny