kondomi

alzbee

neries: zaujimave, ze v jednej teme pises, ze si panic, lebo mas socialnu fobiu a ze rad by si si omocil penis v nejakej vlhkej kundicke...tvoja priatelka musi byt strasne "stastna", ked ti jej kundicka nestaci...

neries

mam 17 s priatelkou to mame dobre lebo robi v obchode a ona vzda kupi nejake kondomi nenapadne aby nemusela pred vdetkymi najradsej ma jahodovyy a ked ho dam dolu tak mi penis voni jahodovo a ona mi zalud oblizuje a hra sa ze je to jahoda :D

AdamKrt

Ani nie. Trochu milovania po veceroch cez vikend s priatelkou. Ale minul som ich iba 14.

Teraz mavam lepsiu spotrebu. Ta vysoka spotreba bola preto, ze pri dlhesej dobe uz kondom vyschol a vela kondomov praskalo. Ked som ich vsak zacal vlhcit vodou pocas milovania, tak mi rapidne klesla spotreba kondomov :)

Najviac ich praskalo pri tvrdsom prirazani zo zadu.

Milanko14

Asi si urobil preklep v rôčkoch. Ak nie zdokonaluj sa v matematike, na sexualné praktiky pre Tvoj vek nepotrebuješ kondom.
Potešíš aj mamičku, ušetríš pár eurov, prípadne aj problémov.

AdamKrt

A co ked kukaju ?

Minule som bol v hypermarkete na nakupe a na vikend som kupoval kondomy. Kupil som 2 velke balenie jedno 12ks, obycajne, druhe 6ks vrubkovane. Takze 18 kondomov.

Predavacka na to nic. Vsak o nic nejde, je to tovar. Tak isto, ako toaletny papier... :)

jopal

Myslim, ze ti ich predaju bez problemov. Ak sa hambis, najlepsie v Tescu, alebo inom vacsom obchode. A ked ich budes brat, predstavuj si, ze je to "len tovar" a nemysli pri tom, na co ti budu...(V konecnom dosledku, kludne mozu byt aj pre mamu, ktora ide na gynekologicke vysetrenie.)