Akej veľkosti nosíte topánky?

odpovedam

ja mam nohy 35-ky, topanky nosim podla strihu od velkosti 36 az po 38. Podla toho, co sadne. Najradsej mam vsak sportovu obuv, elegantne topanky ma stale otlacia a su pre mna nepohodlne.

jajkafr

no ja si myslím, že pri výške 170 cm vyzerá noha 37 dosť blbo. veď to je malinká noha na takú výšku. Veľkosť chodidla je pri vyššej výške aj preto, aby človek dokázal udržať rovnováhu.

so.beautiful

myslite si, ze na vysku 170cm vyzera noha 37 blbo???

alebo mam blbe otazky, lebo skutocne posledna vec ktoru vnimam je velkost noh, az na niake extremy:)

jajkafr

ja nosím topánky 40-41 A tiež ako sa to spomínalo v príspevkoch predomnou som spokojná s Nike sú pohodlné a vyzerajú super na nohe. Keď som bola mladšia mala som problém kúpiť si topánky na moje nohy hlavne sandále všetko bolo na vysokom podpätku a vo veku nejakých 13-14 rokov to vyzerá blbo ak má také dieťa obuté topánky na 7 cm podpätku tak som sa dosť nahľadala. Teraz však nemám problém. Do akého obchodu prídem všade majú moju veľkosť topánok takže sa nesťažujem :)

sway

39 uplne normalna velkost,nemam problem,zeby to vyzeralo blbo a zaroven je to univerzalne cislo,cize akekolvek topanky su v tejto velkosti dostupne..

SiSA89

ja nosim 36-37 a tazko sa mi kupuju topanky lebo sice su mi na dlzku super ale mam strasne uzku nozkutak vo vsetkom mi noha plava:/