qerton22- :D no... nedrnkal...:D
hm, len par milionov... no to ma tiez pobavilo. ale mas pravdu.
malvinka- su kadeaky ludia. Ja by som urcite nikoho nikdy nenutil, aby urobil nieco proti svojej voli. A uz toboz nie moju dceru! To by ma uplne stvalo kebyze poznam tvoju kamaratku. Nutit dceru do niecoho takeho je fakt blbost. Az mi to pride ako situacia z minuleho storocia, kde rodicia dohadovali svadby svojim detom. Kriza proste...
Ale nehadz prosim vsetkych krestanov do jedneho vreca. Kazdy ma svoje svedomie, svoj zivot, svoj osobny vztah s Bohom, svoje priority... Kazdy nech sa riadi podla seba. Ak ty (a to teraz myslim hocikoho, kto toto cita) zijes podla svojho svedomia, tak je vsetko v poriadku a este ta aj uznavam...
Jopal- sex v manzelstve za ucelom splodenia potomka- Ja ked budem mat zenu, tak s nou budem mat sex asi hocikedy. A kolko budeme mat deti, to zalezi len na Bohu... Chvilu som sa zastavil, ci to nevymazem, lebo ta to urcite pohorsi, ze pcham Boha uplne vsade.
existuju ale predsa aj obdobia v tele zeny, kedy dieta nesplodi... Proti tomu nikto nic nema...
Kazdopadne ti na toto uplne dobre asi odpovedat neviem, lebo sa o to zatial nezauimam, ale aj to sa ti asi nepaci...