Najprv by som chcela napisat, ze by mi pomohol a velmi si budem vazit kazdy vas nazor a dopredu dakujem
Boli sme velmi dobri priatelia. Mame spolu vela nezabudnutelných zazitkov. Velmi sme si rozumeli, ja som zacala vetu on ju dokoncil, pomahali sme si navzajom. Bol to moj spoluziak a asi preto, lebo som ho mala na ociach kazdy den som si neuvedomovala, ze ho lubim. Az teraz, ked chodime do inej triedy hoci na rovnoku skolu som na to prisla. Problem je v tom, ze sme spolu akosi prestali komunikovat, teda piseme si raz za rok asi tyžden intenzivne 4 hodiny v kuse a potom sa to vzdy nejak ukonci a my sa v skole tvarime akoby sa ani nic nestalo(stalo sa to 2x vzdy pocas prazdnin, vzdy po roku). Ja len neviem, preco to vzdy ukonci... ked mam pocit, ze si so mnou pise velmi rad a nevieme nase pisanie nikdy ukoncit. Prosim poradte mi PS: ma frajerku
Prečo sa sprava tak zvlastne
Moly.
ja by som vybrala to druhe riesenie co si napisala.Podla mna to nie je tym,ze nie je vyzrety,pretoze uz vztah mal a ako pises,najskor uz vhupol do dalsieho.Ja to vidim asi tak,ze ho asi naozaj otravujes a je mu ta ako byvalej dobrej kamaratke luto,nechce ti ublizit,nevie ti povedat,ze ho mas nechat.Ma proste uz svoj zivot.Nie ten detsky,ale ten,v ktorom dospieva s inymi a bez teba.Snaz sa proste si najst aj ty partiu ludi,kamaratov,kde nepatri on.Mozno mu je to ozaj neprijemne a citi uz aj to,ked ides za jeho chrbtom.Niekedy proste clovek nechce ranit pravdou,tak je radsej ticho.
V prvom rade Vam musim vsetkym podakovat za vase nazory a rady.
To, ze sa rozisiel so svojou frajerkou,o ktorej mi hovoril, ze miluje a nevie bez nej zit, samozrejme, neviem od neho. Tym padom ani neviem, preco sa rozisli.
Momentalne ma vsak znova nejaku novu partiu s ktorou chodi von. Pred nejakym casom som mu znova pisala, mala som na to vsak pracovny dovod (inac by som to neurobila), samozrejme sme sa uz rozpisali, kedze som chcela vediet odpovede na niektore veci, ktore sa udiali a opytala som sa ho na ne. Znova sa vyhovaral, zahovaral, pri upozorneni, ze zahovara, vsetko zacal obracat na srandu...
Konverzaciu som s nim ukoncila, nedopustim aby sa znova situacia opakovala. Rozhodla som sa, ze ho vymazem zo svojho zivota. V skole sa mu vyhybam, aj ked je to tazke.... pozdravime sa nic viac.
Aj ja som si niekedy myslela, ze sme si sudeni, ze si nemozu dvaja ludia tak skvelo rozumiet len tak, ze to musi byt osud. Mylila som sa vsak. Keby ma mal aspon trosku rad nemohol by mi robit toto, co mi robi.
Podla mna su len dve riesenia: bud ho otravujem a on ku mne nic neciti alebo je este prilis nedozrety a nevie co citi.... Prilis dlho som sa trapila, dokonca som z toho ocherala a co mam teraz z toho akurat kopec prace naviac...ktohovie mozno raz dostane rozum
No ja si naopak myslim, ze on k tebe citi nieco velmi silne, az sa toho mozno boji, nevie sa tomu zatial poddat, alebo si to priznat, presne to specifikovat. Ani sam nevie, co to presne je. Ja som mala nieco podobne s mojim spoluziakom s triedy, celu strednu skolu pocas 4 rokov, kazdy rok na jesen sme boli na dva tyzdne spolu, mali sme sice kazdy svojho priatela/priatelku, ale tie dva tyzdne sme sa stretavali poza ich chrbat, nejaka sila nas k sebe pritiahla. Vtedy sme spolu sice nespali, ale nekonecne rozhovory, dotyky a bozky nam stacili a bolo to uzasne. No stale to nejak samovolne skoncilo, lebo vacsinou nasi partneri na to prisli a zatrhli nam to, my sme sa potom cely rok vobec nebavili, chodili sme do jednej triedy a ani sme sa nezdravili. Takto po sebe 4 roky, az nakoniec nam to nasi uz vtedy dalsi partneri zase odhalili a zatrhli tak, ze sme sa nemohli vobec zdravit ani len pozriet jednym smerom, lebo ziarlili (no ani sa necudujem), tak to uz sme boli na vysokej skole, tej istej len ja na dennom a on na dialkovom, takze sme sa stretli len obcas, nic, ani pozdrav, ako cudzi ludia, kazdy vikend spolu v jednej partii a nic. No a po dvoch rokoch totalnej ignorancie sme sa uplne nezavisle na sebe rozisli priblizne v rovnakom obdobi so svojimi vtedajsimi partnermi a on mi poslal sms, ci nepojdeme von vraj pospominat na stare dobre casy. no a to bolo pred 7.5rokmi, stale sme spolu, zasnubeni a stastni. Vela stastia aj tebe, mozno ste si sudeni, mozno nie, to ukaze cas, ale ak ti dava naznaky, tak mu len trosku treba pomoct. Drzim palce a napis ako sa vyvija vasa situacia.
Mam taky pocit ze rpisiel nato co k nemu citis a on to neciti a proste je mu blbe byt stebou lebo si uvedoomuje ze z tvojej strany to uz nieje kamaratstvo
Moly,a poznas dovod ich rozchodu?
ako vies ? ozval sa ti ?
Rozisiel sa s nou....
Darika, mas pravdu, je zbabely... dnes sme sa stretli v skole asi 100 krat... chcela som pristupit na to, ze ak sa mi vyhyba on, budem aj ja jemu. Stalo sa vsak to, ze sme sa stretli tak, ze sme do seba skoro narazili. Pozdravil... ja som odzdravila, v ociach mal previnily pohlad a odisiel ale ako vravis, co ja mam z previnileho pohladu, ma frajerku, takze tu uz asi ani nie je co riesit... ak by ma mal rad viac alebo by uplne stacilo, keby ma mal rad chcel by sa so mnou stretavat, a ak nie, tak mu dam uz konecne pokoj
Moly,vobec nie si zbabela.Si len zufala,lebo mubis niekoho,kto ti to nevie vratit.A nemysli si,ze moje rady mozu pomoct.Ja sama som ju nedavno hladala.Len sa snazim vzit ako sa citis.Vies co,ja ti to napisem inak.To milujes takeho zbabelca,ktory sa ti nevie ani do oci pozriet pred ludmi?To nie ty si zbabela,ale on je obycajny slaboch.Co je to za chlapa,ktory napise a za par dni sa chova akoby nepoznal a dokonca uteka a skryva sa.Moly,skus si to s nim predstavit dalej.Predstav si s nim nejaky problem.Vzdy utecie?A este nieco.Ty mozno milujes niekoho,kto nim uz davno vobec nie je.Ten chlapec,ktory sa s tebou dokazal bavit o vsetkom,s ktorym ste sa tak vedeli doplnat,ten je uz davno prec.Vtedy bol mozno este chlapec,ktory nevedel ublizit.Teraz je s neho dospely chlap,v ktorom sa ukryva len soplave decko.
Ved dobre,nemusi ti lasku vyznavat.Staci povedat narovinu.Mam svoj zivot,nechcem ti ublizovat,ale nebudeme si pisat ani sa stretavat.Tak nejak by to bolo lepsie,nie?
Moly,kasli na neho.Ver,ze pride iny,ktory bude mam v sebe tolko kuraze,aby sa "AZ" vedel pozdravit.Boze,to je tak tazke.Moly,drzim palce.Neboj,je to len mozno tvoja prva laska,platonicka,na ktoru sa sice nezabude,ale nie je najkrajsia.
Darika, mas uplnu pravdu, lenže on sa mi neozve. Jedneho dňa sme si prestali pisat, a kedze ma to trapilo, tak som mu o tyzden,napisala nech sa mi zajtra ozve, ze ako mu dopadol zapas....lebo na druhy den mal dolezity zapas, na kt. mu zalezalo. On sa mi neozval... Potom som ho stretla v meste a ked ma uvidel, videla som, ze znervoznel a splynol s davom ludi, zrejme aby sme sa nestretli blizsie... myslim, ze to neurobil preto, zeby som mu prekazala, ale preto, lebo vovi mne nema ciste svedomie... velmi sa ma to dotklo....
a dnes v skole ... boze urobil to znova.... videl ma. ked sa rozpraval so spoluziakmi, a ked ma uvidel zacal nervozne stikat s perom a ZNOVA sa robil, ze ma nevidi, co ma vzalo uplne
Darika, velmi pekne ti dakujem za tvoje rady, cas.... vidno, ze si sa velmi snazila vcitit do mojej situacie... neviem ako pracujes, ale urcite by si sa uzivila ako psycholog.
Moj problem sa asi uz nevyriesi, mozno si myslis, ze si za to mozem sama, ze som zbabela, ze preco tu pisem, ked nedokazem rady vyuzit, ze som zbabela a tvrdohlava, ale nie je to tak, len sa strasne bojim odmietnutia a ponizenia. Samozrejme, ak by sa naskytla prilezitost, zeby mi napisal tak by som to co mi radis urcite pouzila...
ale po dnesnom dni si myslim, ze my dvaja onedlho stratime akykolvek kontakt... :(
este raz ti velmi pekne dakujem