Najprv by som chcela napisat, ze by mi pomohol a velmi si budem vazit kazdy vas nazor a dopredu dakujem
Boli sme velmi dobri priatelia. Mame spolu vela nezabudnutelných zazitkov. Velmi sme si rozumeli, ja som zacala vetu on ju dokoncil, pomahali sme si navzajom. Bol to moj spoluziak a asi preto, lebo som ho mala na ociach kazdy den som si neuvedomovala, ze ho lubim. Az teraz, ked chodime do inej triedy hoci na rovnoku skolu som na to prisla. Problem je v tom, ze sme spolu akosi prestali komunikovat, teda piseme si raz za rok asi tyžden intenzivne 4 hodiny v kuse a potom sa to vzdy nejak ukonci a my sa v skole tvarime akoby sa ani nic nestalo(stalo sa to 2x vzdy pocas prazdnin, vzdy po roku). Ja len neviem, preco to vzdy ukonci... ked mam pocit, ze si so mnou pise velmi rad a nevieme nase pisanie nikdy ukoncit. Prosim poradte mi PS: ma frajerku
Prečo sa sprava tak zvlastne
Dobri kamarati, prakticky vzdy, ked sme v kontakte co uz rok nie sme (teda ako hovorim, len raz za rok, si piseme tyzden a potom sa uz neozve)sme dobri kamarati, teda s nim je vsetko ine. Vzdy si mame co povedat a vieme sa porozpravat tak, ako keby sme sa rozpravali dennodenne. Odrthnut sa od neho je velmi tazke, skusala som to rok, aj mi to cekom vychadzalo, ako trapila som sa ale menej. No ked ho vidim kazdy den v skole a spominaju ho nasi spolocni priatelia, nie je to jednoduche.
Co sa týka tych naznakov co mi radis, to vobec nepomoze podla mna, pretoze od malicka sme boli inymi ludmi davani dokopy a sme si z toho robili srandu... ze akoze jeho mamka ma mala rada a moja mamka tiez ze je jej buduci zat... takze toto asi uz nezaberie...a on, vzdy sa vyhyba vyjadreniu citov, ked nieco naznacim ja, tak on to zahovori a ked nieco naznaci on, tak si to o par sekund zahovori on.
ja uz prestavam dufam, ze sa mi ozve, alebo ze budeme spolu vychadzat normalne a nielen, raz do roka. Hovoril mi, ze mu ej velmi luto ze sa neozval a ze dufa, ze si budeme pisat castejsie... ale znova to skoncil :(
S frajerkou chodi uz viac ako pol roka, tvrdi, ze ju ma rad, ale nejako velmi o tom hovori, az ako keby o tom chcel sam seba presvedcit (ale to su len moje subjektivne dohady, pretoze som zainteresovana) uz sa aj par krat s nou rozisiel, ale potom vraj trpel, ze nie je snou, ako dovod rozchodu dal, ze pre nu nie je dost dobry.
Ja to nevidim ako zanedbavanie kamaratky.Ona nie je jeho dieta,aby sa jej venoval.Ak ma svoju priatelku,ma ju rad,je normalne,ze sa venuje a travi viac casu s nou.Ludia prechadzame casom,menime kamaratov,nie preto,ze ich uz nepotrebujeme,ale preto,ze ti,s ktorymi sme si rozumeli v 15-stich,s nimi si uz nemame co povedat v 30-tich.Za cias nasich starych mam bolo vsetko ine a ta moja si zobrala niekoho,koho nikdy nemilovala a toho,koho lubila cely zivot,nechala len preto,ze neprisiel na jedno stretnutie.Nevidela ho dlho,zobrala si toho,koho jej dohodili rodicia a po rokoch,ked uz mali obaja vnukov,sa stretli a povedal jej,ze ona bola vzdy jeho jedina.
zalezi to na povahe cloveka...niektori ludia maju frajerky a predsa nezanedbavaju kamošky alebo kamošov a zase iní ludia maju tiez frajerky ale na kamosov zabudaju..preto by som ti radila pockat a poriadne popremyslat....a uvidis ze prides na spravny napad ...a znovu budete dobry kamosi..
aj ja sa priklanam k nazoru liana28, tiez som mal velmi dobru kamaratku na strednej, nikdy to nepresiahlo dalej, uz je stastne vydata, ale mnohokrat ma napadne ake by to bolo. Povedz mu to, aj ked ma inu, je uz mozno trochu neskoro, ale aspon si nebudes vycitat ze si mu to nepovedala. A ze kamarat je niekedy viac ako priatel, alibizmus srabov-tiez som si to tak vravel:-)
Kedysi som aj ja mala podobny problem. Poznala som chalana, boli sme na rovnakej strednej skole v inych triedach... Pozerali sme po sebe, nic sme si nepovedali. Potom prisiel koniec tretej triedy, stretli sme sa na brigade - vo vinohrade. Bolo to velmi krasne obdobie - nesmele dotyky, dlhe rozhovory. Bolo nam spolu uzasne. Ani neviem preco, ani jeden z nas nenabral odvahu povedat, co citi k tomu druhemu. Brigada skoncila, zacal sa skolsky rok... az na valentina som sa odhodlala povedat mu, co citim... Mal inu. Dostala som prvu a poslednu pusu. Vela krat som sa zamyslala, aky by bol moj zivot, keby som sa nebala povedat mu, ze ho mam rada. Dnes je stastne zenaty, ja som stastne vydata. Ale vzdy, ked idem okolo tych dlhociznych radov vinica, vzdy si spomeniem. Snad ani netreba dalsie dovysvetlovanie pribehu - chod a povedz mu, co citis, lebo moze byt neskoro.
Moly,mozno keby si sa od neho trosku odtrhla,by si si viac pomohla ako ked nad nim rozmyslas.Nepises kolko je tomu,co ste boli taki dobri kamarati a kolko je s tou priatelkou.Ale teraz ma aj napada,ze ked sa teda viete o nej rozpravat a stale si rozumiete,preco to trosku neprehodis na srandu.V tom zneni,ze "A ja som si myslela,ze ja budem pre teba tou jedinou",alebo "Vies,ze som ta kedysi milovala a zrazu sa objavi niekto iny a moje snahy su...?"A uvidis co ti na to povie on.Bude to aj povedane ako sranda a ty uvidis,ci to priatelstvo a laska bolo len z tvojej strany take silne alebo obojstranne.Ak ti on povie,ze aj on mal teba rad,ty sa mozes usmiat a povedat,ze ak by ho uz nechcela,ty si pockas.
Ahoj, Darika, vieš vtedy, ked sme este boli spoluziakmi, viem, ze vtedy ma bral viac ako kamaratku, no ja som si to neuvedomovala, ze aj ja v nom vidim nieco viac.Zrejme je uz neskoro. Teraz, je dost mozne ze mas pravdu, aj ked ja mam pocit, ze mi obcas nieco naznacuje, ale to mozno len preto, ze to chcem vidiet.Co sa týka frajerky da sa povedat, ze ho v tom podporujem, teda ked sme v kontakte, co je raz do roka tyzden :(,chcem aby bol s tou, s ktorou je stastny.Kazdopadne Ti dakujem za Tvoj velmi cenný názor.
Moly,ty pises o Vas.Teda aj za neho,ale ako by to bolo,keby tu napisal on.On v tebe videl celu tu dobu naozajstnu kamaratku,ale nic viac.Take kamaratstva existuju.Rozdiel medzi vami bol len jeden.Ty si ho zacala milovat,kym on sa zalubil do inej.Je jedno v akom casovom rozpati to bolo a kto bol prvy,podstatne je,ze chces nieco,co ti on nemoze ponuknut,pretoze vidi v tebe kamaratku.A ak sa aj odmlcal,je to preto,ze to zacal od teba citi,ze mas k nemu viac.Mozno sa aj ozve zo slusnosti,pretoze ta nechce sklamat,to je uz tazko hodnotit,ale v kazdom pripade on ma uz svoju priatelku a ty ako dobry kamarat by si to mala bud respektovat a fandit mu,a tym si ho ziskat nazad,alebo mu proste povedat o svojich citoch,ale zaroven riskovat,ze ho stratis uplne.
velmi by mi pomohli nejake dalsie nazory a rady
...hm..tak mu skus napisat otvorene, ze kde sa stale stane chyba.. za nic sa neskryvaj a len uprimnostou ziskas viac... ta priatelka je trosku vacsi problem, lebo asi prave ten fakt, ze ju ma mu brani, aby bol s tebou intenzivne v kontakte...drzim palce:)