Hrozne ma boli dusa..Prosiim napiste..

Príspevok v téme: Hrozne ma boli dusa..Prosiim napiste..
snehovavlocka

Hrozne to boli..Poradte mi..Zajtra som mala ist silvestrovat k chalanovi,ale dnes prisiel domov z hokeja,bol aj s kamosmi a "chyteny".Volali sme spolu a nala da sa mu striedala ako na beziacom pase a z nicoho nic zacal byt podrazdeny a protivny ku mne.Vedela som ze s takou naladou mi to o chvilu polozi a nic som mu nerobila,tak som mu povedala ze ak mi to bezdovodne zlozi,ze zajtra nepridem. A on zlozil. A Vypol si telefon. Je mi to hrozne luto..tesila som sa a aj mi ublizuje to jeho spravanie..A neviem co mam robit,ci tam mam zajtra ist ci nie. Lebo on sa mi asi neozve. Napisala som mu sprave,ze som mu nic neurobila,tak preco sa tak sprava a ze ked sa uvedomi nech sa mi ozve a ze som z toho smutna..Poradte mi ako sa mam zachovat.Ist ci neist,volat mu prva zajtra ci nevolat..Prosiiim..

sasanka

rok a pol.ale nikdy mi to neurobil nijaky iny...len jeden co mal problem s alkoholom a vycital mi hocikedy v podnapitom stave do mobilu,ze som ja na vine,co som kedysi urobila a neurobila... a on mi tak vypol mobil.potom som mu to parkrat urobila ja,ked zacal s vycitkami.vypla som a chcel volat znovu,tak som nedvihala alebo vypla,lebo by mi znovu len vycital...ako opilec....od neho sa nic rozumne neda cakat.nakoniec som ho nechala....trvalo to len par mesiacov,ale presne tak som sa citila...stale pod tlakom,ze co robit,lebo sa urazi,ak mu naznacim,ze to bola jeho chyba.aby som s nim jednala ako v bavlnke...a on so mnou mohol ako s nicim.obvinoval,vycital,urazal sa.preto si viem predstavit,co citis,aka si nestastna,a preto viem,ze uz by som sa nepokorovala,lebo by si ma aj tak nikdy nevazil.vazne som ho asi milovala najviac zo vsetkych dovtedy,aj som sa naplakala....ale taraz som som stastna,ze ma netrapi a ze som konecne uvolnena a nemam strach,ci sa ho nieco nedotkne.

giv

snehova vlocka,preco sa ma nastvat?? on si nevie priznat svoju chybu?tak to potom nie je dobre.bude ta zrejme trapit aj nadalej.ty sa mu vzdy musis podvolovat a ist ist s prosikom? alebo akoze sa nic nestalo?ako by sa zachoval,keby si tu jeho reaxiu chcela s nim rozobrat a poriesit,ze sa tak nema k tebe spravat? da sa s nim rozoberat takyto problem a dokaze si uznat svoju chybu? mne sa jeho jednanie s tebou vôbec nepaci!

snehovavlocka

dakujem vam za rady..fakt moc..je mi uplne nanic..mam ho fakt rada a chcela som byt s nim..Ak zajtra nepridem,ani sa neozvem,sa nastve znovu este viac..Lebo on si mysli ze aj tak pridem..

DJ HiDe

Jednoznacne sa mu neozyvaj prva, prejavis tak svoju citovu viazanost..nechaj ho tak, uplne ho ignoruj urcitu dobu, nech si svoju chybu uvedomi ten, ktory to ma na pricine..cize on

sasanka

tak moj by za mnou prisiel aj vtedy,ked by to bola moja chyba,co by nas rozdelila a ospravedlnil by sa za to,ze nieco asi on dobabral....a zlozit a vypnut mobil!! fuuha,to je poriadny tvrdas. alkohol urcite vztahu neprospieva,zvlast takej povahe.ja by som ruky dala co najdalej od takeho co by so mnou jednal takto surovo...ani mysliet! nikdy mi nik nezlozil a nevypol,nie to clovek,ktory mi tvrdi,ze ma ma rad...on ta nema,ked ti takto dokaze ublizovat! zo srdca ti zelam ineho co si ta bude vazit a jednat s tebou s uctou,nie ako tento!

chlapp

No aj ja pojdem proti vlastnemu "plememu" a preto kasli na neho. Nech sa uvedomi. Prve co urob - popremyslaj o nahradnom programe na zajtra a zabav sa bez neho.

ladovec

Neist. Stoji ti ten chlapec za to? Este si mladucka,uvidis,bude dobre :). Ja by som sa takym frajerom ako on ani nezapodieval. Ved ti jasne dal najavo, ze asi dost malo mu na tebe zalezi. Prepac za uprimnost, ale vykasli sa naneho.

giv

ja by som sa urcite neozvala. on urobil chybu,on ti zlozil,dal ti na vedomie,ze ta nechce pocuvat a nechce aby si zajtra prisla,tak nechod. maj zapnuty mobil a pockaj,nech sa ti ozve on prvy. a ak si vypije a ma pri tom taku hnusnu urazlivu naladu,tak by som si velmi dobre rozmyslela,ci s nim vôbec budem! tym,co ti urobil do mobilu a ze vypol ta vlastne ponizil akoby si nebola nic a nic pre neho neznamenala,tak sa este viac neponizuj ty sama a nevolaj mu prva,ani tam nechod...inak si ta uz vobec nebude vazit!! aspon uvidis,ci mu na tebe zalezi.on by mal prist za tebou!!!