Tak dost ma trapi teraz hlavne zadok,vobec nieje vysportovany len mlandrave hmota a aj v rifliach uz nieje pekny,ale strasne velky,teda gigantny co mam robit?ake su najlepsie cviky?A moje miery su
90-72-99:Dstrasne smiesne dokonca:Da cyska je len 160cm
Ake by mali byt miery na 160cm postavu?
vyska 173 cm miery 93-66-93.co si myslite?nie je ten pas privela?:///
100-100-120cm je ideal
Lalka
máš to v génoch alebo si cvičila?
ja mám miery 83-62-88 zadok by som menší chcela mať, ale hovoria že mám dobrú postavu, mne ide skôr tuk na spodnú časť tela ako na vrchnú
výšku mám 165 cm a váhu 48 kg
a ty váhu akú ak sa smiem spýtať?
pozri ja mám miery 83-58-83 a mám 170 cm.
wendy, cvicis rovno cviky alebo predtym aj nejake aerobne - bycikel, stepper alebo tak?..
cvicis podla knihy?..ci videa? dakujem
pipinocka?
a ty ako dlho cvicis kalanetiku na brucho zadok a stehna?
kolko x do tyzna,a aky dlhy cas?polrok ci nieco viac?
a della si stravu?alebo ako si sa stravovala?
ale ba kalanetiku cvicim na brucho je to perfektna vec aj an zadok a boky,uplne si chudsia ved ked som mala knihu kks a tie vysledky za po 15 cviceniach uplne ine telo
a pre sade8:tak na tie ktore cvicis schudnes hlavne brucho a boky,to ide riadne peknee:)
akoze nic v zlom wendy ale za dva dni scudnut z bokov 2 cm tak pochybujem brucho to hej... lebo ide o to ci si najedena alebo nie .. lenze boky no neviem neviem mozno si len inac merala alebo stisla zadok,... na to aby si dosiahla take miery ake chces treba poriadne makat a nie len tyzden lebo to tak vypada ze za tyzden takym tempom uz budes mat 90 :-))) a ak mas typ postavy hrusky cize stavbu tela tak najprv to ide z brucha a prs a naposledy s bokov tak sa mi nechce verit ze si tie 2 cm schudla