Kava a sol? horucka?

petroneta

to vás čo napadlo ničiť chuť lahodného nápoja soľou?
Dievčatká, či deti, a to vám maminka nenapíše ospravedlnenie do školy? Ja som mojím synom zvykla napísať, mali sme dohodu, že trikrát za školský rok im napíšem, iba tak, keď nechcú ísť do školy. Nemôžete povedať rodičom, ak máte problémy? Nie preto je mama mamou, aby Vám pomohla? Nielen nejsť do školy, ale aj riešiť to, prečo nechcete ísť?
Viete ako ich vyplašíte, keď ochoriete? Nie je čistejšie povedať, čo je vo veci, a potom sa rieši to a nie privolaná choroba? Nedôverujete im, alebo prečo?

Tomas12345

Ninuska123 :

Ty by si si mala zazit aspon jeden den kedy ty bude po zdravotnej stranke uplne na umretie a potom by ma velmi zaujimalo ci by si stale schvalovala tieto nebezpecne experimenty, resp. nezmysly.

fuj

napodobne suhlasim .... prave to slopem s jednou odmerkou vody ... davam to do seba po glgu a potom si vyplachujem vodou usta bo by smo sa asi dogrcal :D vodu vypluvam do kvetinačov aby to malo ten nežiaduci učinok len dufam že sa z toho neposerem...

titi13

Ja osobne som to nikdy neskušala ale dve spolužiačky z gympla ked sa chceli dať vypísať robili to.Fungovalo.No neviem aku vysoku horučku mali a ako dlho tá horučka vydržala.Myslím aj v čakárni ked bolo veľa ľudí.Do školy potom veru neprišli.Radšej takéto somariny neskušajte,neničte tým organizmus.