kedy su plodne a neplodne dni ?? ja z toho neviem vyjst jak to pisu na tych strankach... pocas menstruacie su plodne neplodne dni ?? viem len to ze 14 dni po zacati menstruacie je ovulacia najlpodnejsie dni ale dalej neviem....poradite mi niekto ?
PLODNE NEPLODNE DNI
súhlasím s "príspevok"- ja by som tiež nikdy nehltala nejaké hormonálne tabletky, mám 24 rokov a nikdy som to nebrala a ani sa nechystám. nemyslite si že som nejaká odporkyňa HAK, alebo nejaká koza z dediny kde sa vrany otáčajú. Nie, som uvedomelá mladá dáma:-))))) a priateľ je tiež zásadne proti tomu, aby som si do seba cpala hormóny.A po 2. - som na tabletky dosť zábudlivá, neviem dobrať ani napr. antibiotiká, nie to ešte aby som myslela každý deň na antiku..Viem, že mladé baby začínajú so sexom skôr, a neželajú si tehotenstvo. A často s priateľmi riešia aj otázku peňazí za HAK, ale myslým si že sa dá chrániť aj inými spôsobmi.
Ako to vsetk citam, som z viacerych dievcat zhrozena, ved naco to maju sex, ked nevedia ani ako sa otehotnie, beru antikoncepciu a ani nevedia ako, to vam slecny nevadi, ze hltate tabletky, ktore ak spravne neuzivate vam mozu poskodit? A ratat si plodne a nepolodne dni ako otehotniet....no to vas bavi sex ak ide sa do postele, lebo mate plodne dni? no ludia si nevedia vychutnat zivot a zaoberaju sa zbytocnostami, ak mam otehotniet tak sa to stane, a co sa tyka antikoncepcii, tak v zivote by som nehltala nejake hotmaonalne tabletky a potom s informovala ako sa spravne beru a ake su ucinky. A mimochodom, to co je za blbost ze sa trba chranit pocas 7 dni prestavky v dobrani balicka antikoncepcii. Ak zacnes nacas druhy balicek, zena je chranena pred otehotnenim.
dia78: opačne :D plodné sú keď je teplota najvyššia, neplodné keď nižšia... :D
ale celkovo je toto fakt kravina. v dnešnej dobe antikoncepcie s achce ešte niekto spoliehať na takúto metódu?
...plodne su ked je tam dole najnisia teplota...neplodne...ked je vysia.
ale nespoliehaj sa....kolegyna otehotnela cez menzes....
jaja:) : tak to si veľmi zle počula... :D
otilka od zacatia Ms
Odkedy sa rataju plodne dni?Od skoncenia menstruacii,alebo od zacatia?
Ja som pocula ze v 7 dnovej pauze sa musis chranit....a to som sa pytala viacerych...mozno mam zle info ale ja to poznam tak nehovorim ze sa nemozem mylit :D
rediinka: nie rediinka, nechápem, a musím sa smiať, pretože tak sa užíva aj moja HAK a 99% všetkých antikoncepčných tabletiek sa tak užíva :D
neboj sa, si aj v tej 7 dňovej pauze chránená...
Lina007:Ja sa to pytam vo vseobecnosti lebo ju nechcem brat vecne....ale moja HAK sa uziva len 21 dni 7 dni medzi ktorymi je aj menstruacia mam nechranenych tabletkou preto sa pytam....uz chapes ??