kedy su plodne a neplodne dni ?? ja z toho neviem vyjst jak to pisu na tych strankach... pocas menstruacie su plodne neplodne dni ?? viem len to ze 14 dni po zacati menstruacie je ovulacia najlpodnejsie dni ale dalej neviem....poradite mi niekto ?
PLODNE NEPLODNE DNI
rediinka: skús zapojiť hlavičku :D keď sa maternica čistí od neoplodneného vajíčka a od sliznice, ktorú nebude potrebovať... čo myslíš? aké sú to dni ? :D
aj keby si žiadnu antikoncepciu neužívala, dni počas menštruácie sú vo všeobecnosti považované za neplodné.
ale teba to nemusí zaujímať, nakoľko užívaš HAK...
rediinka: ja som ti nechcela povedať, že škodí :D jasné, že škodí, ale to fakt neriešim, ja ju beriem tiež, ale na rozdiel od teba aj viem na čo ju beriem a aký má účinok. :D prepáč, ale ak vieš na čo ju berieš, tak aké plodné dni riešiš? :D:D:D zjavne nevieš na čo ju berieš a ani nevieš ako funguje, inak by si sa neopýtala takúto somarinu :D vieš na čo slúži antikoncepcia? :D
poviem ti tajomstvo... :D pri užívaní HAK neexistujú žiadne plodné dni. pretože antikoncepcia zabraňuje ovulácii :D to znamená, že máš stále neplodné dni :D
Inak po aj pred su neplodne hej ?? ale pocas menstruacie ?????
ano viem naco ju pouzivam....a viem ze aj fasa skodi...ale co v dnesnom svete neskodi organizmu
jaaaaj taaaaaaaaaak... užívaš antikoncepciu... krásavica, a vieš ty vôbec na čo tú antikoncepciu papáš každý deň, a na čo každý mesiac (každé tri mesiace) vyhadzuješ peniaze? ? ? ?
neexistujú najplodnejšie a neviema ké dni. sú proste len plodné a neplodné. U každej ženy to môže byť rôzne, závisí to od dĺžky cyklu, od pravidelnosti cyklu a pod.
vo všeobecnosti by pár dní po tesne pred menštruáciou a pár dní tesne po menštruácii mali byť NEPLODNÉ DNI, ale spoliehať sa na to moc neodporúčam.
Uzivak inak HAK ale tak pocas menstruacie ? su plodne dni ?