PLODNE NEPLODNE DNI

Lina007

rediinka: skús zapojiť hlavičku :D keď sa maternica čistí od neoplodneného vajíčka a od sliznice, ktorú nebude potrebovať... čo myslíš? aké sú to dni ? :D

aj keby si žiadnu antikoncepciu neužívala, dni počas menštruácie sú vo všeobecnosti považované za neplodné.

ale teba to nemusí zaujímať, nakoľko užívaš HAK...

Lina007

rediinka: ja som ti nechcela povedať, že škodí :D jasné, že škodí, ale to fakt neriešim, ja ju beriem tiež, ale na rozdiel od teba aj viem na čo ju beriem a aký má účinok. :D prepáč, ale ak vieš na čo ju berieš, tak aké plodné dni riešiš? :D:D:D zjavne nevieš na čo ju berieš a ani nevieš ako funguje, inak by si sa neopýtala takúto somarinu :D vieš na čo slúži antikoncepcia? :D

poviem ti tajomstvo... :D pri užívaní HAK neexistujú žiadne plodné dni. pretože antikoncepcia zabraňuje ovulácii :D to znamená, že máš stále neplodné dni :D

Lina007

jaaaaj taaaaaaaaaak... užívaš antikoncepciu... krásavica, a vieš ty vôbec na čo tú antikoncepciu papáš každý deň, a na čo každý mesiac (každé tri mesiace) vyhadzuješ peniaze? ? ? ?

Lina007

neexistujú najplodnejšie a neviema ké dni. sú proste len plodné a neplodné. U každej ženy to môže byť rôzne, závisí to od dĺžky cyklu, od pravidelnosti cyklu a pod.

vo všeobecnosti by pár dní po tesne pred menštruáciou a pár dní tesne po menštruácii mali byť NEPLODNÉ DNI, ale spoliehať sa na to moc neodporúčam.