For majer
Nevzdávaj to, to by bolo príliš ľahké. :). Ide o to, že inzulín stráca vplyvom tepla svoj účinok-teda to aspoň tvrdia lekári.(načo by bol inak v chlade, že?) A prečo si nespríjemniť život aj takýmito drobnosťami. : )
For eng
Nemyslím si to isté. Veď prečo vec, ktorá mi de facto pomáha prežiť, si nezaslúži mať svoje miesto? A nie medzi zeleninou a jogurtmi. Okrem toho v chladničke sa dá to miesto využiť aj na iné veci, nemusím to tam zapĺňať ja. Súhlasím v tom, že na cesty, ale vedeli ste, že dodávajú aj auto adaptér? Áno, ten na 12 V a je v cene :). Pravdou je, že do tej malej dáš síce len malá ploskačku (okrem liekov a inzulínu), ale všimol si si aj tú veľkú? Je to fakt ako malá autochladnička. Najlepšie je, že teplotu čo máš vo vnútri vidíš vonku na displeji a sám si ju nastavíš čo autochladnička nemá..a keď...tak je riadne mastná. A čo sa univerzálnosti týka pokojne dáš do nej aj plechovky s pivom :).
Dnes som im volal, sú milí a ochotní. Kopu povysvetľovali, aj keď vraj majú teraz závodnú dovolenku a teda všetci sú preč. Čo ma ale potešilo najviac, že na taký telefonický kontakt mi ponúkli aj II. triedu, ktorá sa líši len tým že je trošku škrabnutá ale inak plne v záruke a samozrejme za poriadne lepšiu cenu. :) odporúčam